Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak hogy ha valaki elutasít Facebookon, aki amúgy ismer?
Figyelt kérdés
Mindketten lányok vagyunk és 20 évesek. Egy osztályba járunk. Köszönünk is egymásnak, beszéltünk egy pár szót. Egyszer előfordult hogy segítettem neki valamiben, és volt úgy hogy elmentünk valahova ahova kellett. Tegnap bejelöltem ismerősnek és visszautasította. Nem voltunk barátnők, de nem is voltam vele rosszba sem. Úgy gondoltam biztos visszavesz van vagy 1000 ismerőse.2015. jan. 8. 10:39
1/8 anonim válasza:
Talán nem túlzottan bír téged. Más okot nem látok rá.
2/8 anonim válasza:
Vagy nem kedvel vagy nem vagy olyan ismerős akit "fel lehet vállalni".
Vagy te vagy Kip Dordy...
3/8 anonim válasza:
Nekem meg 2000 ismerősöm van ebből is merek 10-et :D
4/8 Evergrey válasza:
Itt erre senki nem tud neked pontos választ adni, csak ő tudhatja. Kérdezd meg tőle, ha legközelebb látod.
5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nem érdekel a Facebook, csak ebből is látszik hogy viszonyul hozzám.
2015. jan. 8. 10:43
7/8 anonim válasza:
20 évesen milyen osztályba..?
lehet, hogy
a) véletlen
b) nem bír téged
c) túl sok ismerőse van, egy idő után a fb nem enged többet
8/8 anonim válasza:
5000 ismerős a határ. Amúgy engem se érdekelne meg sose érdekelt ez a faces téma nem ott élem az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!