Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ilyen 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen 18 éves "érett nők"-ről?

2010. febr. 5. 20:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Khm... most leírjam még egyszer? Egyébként téged miért foglalkoztat ez?
2010. febr. 6. 19:36
 12/13 anonim ***** válasza:
hogy engem miért foglalkoztat? hát te kiírtál egy kérdést, én meg válaszoltam :D most meg mindig ott van szem előtt a "megválaszoltjaid"-ban. de ha ennyire felháborít, akkor miért nem az eredeti kérdéshez írod? miért kell erre még egy kérdést kiírni? Nem igazán világos...
2010. febr. 6. 19:47
 13/13 A kérdező kommentje:

"hát te kiírtál egy kérdést, én meg válaszoltam"

- Nem, Te (vissza)kérdeztél. :)

"de ha ennyire felháborít, akkor miért nem az eredeti kérdéshez írod?"

- Nem háborít fel semmi (nézd meg csak a kérdés után a smileyt), de ezt Te is tudod. Meg azt is tudod, egy kérdésre válaszolni kell, nem a kérdezővel személyeskedni. És mivel jogom van egy kérdést kiírva megkérdezzem mások váleményét, ezért élek is vele, ha szeretném, nem más kérdését "cseszem szét".

"miért kell erre még egy kérdést kiírni? Nem igazán világos..."

- Hátha nem világos, nem tudom, milyen más nyelven mondjam elé. Szerintem eléggé érthető voltam. (olvass vissza) Egy kis lazaság kell ehhez az oldalhoz...

De persze ha Te vagy az a lány, aki kiírta kérdést, "megértem" a felháborodásod. De akkor is legyél lazább, és ne vedd az egészet véresen komolyan. Másrészt nincs már a kérdés a megválaszoltjaim között, mivel most a linkre kattintva úgy tűnik, hogy törölték a kérdést. Vajon miért...

2010. febr. 6. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!