Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ilyen 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen 18 éves "érett nők"-ről?

2010. febr. 5. 20:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%

Hehe, ezen nevettem egy jót. "Érett nő". Jómultkorában olvastam egy kérdést, ahol egy 17 éves kislány kijelentette magáról, hogy ők a barátjával már nem "kis tinik", blablabla.

Félelmetes, mennyire felnőttnek hiszik magukat, pedig gyerekek még.

2010. febr. 5. 20:10
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
te vagy az a 15 éves?
2010. febr. 5. 20:12
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Ha téged ez felzaklat... hááát!

(Mindjárt jön a kövi kérdés: 'Mi a véleményetek az ilyen ... csajokról?' És egy hivatkozás - rád :) )

2010. febr. 5. 20:12
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
nem véletlen hogy ha megnézed a társkeresőket, a 17-18 éves 'érett nők' ilyen 22-30as pasikat keresnek.
2010. febr. 5. 20:13
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

engem itt múltkor lehülyéztek mert azt mondtam egy 21 évesere h ő még nem számít érett nőnek.

ezek után...

2010. febr. 5. 20:16
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

előzőnek: senki se szereti azt hallani magáról, hogy nem érett. pláne nem egy ismeretlentől.

(18 vagyok és nekem se tetszene ha azt mondanák, hogy éretlen vagyok)

2010. febr. 5. 20:18
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

Az a kérdés szánalom volt...és még képes voltam erőt venni ,hogy végigolvassam -.-'

Többet ilyet nem teszek...

2010. febr. 5. 20:25
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem is tudom... bóknak vegyem, hogy 15 éves lánynak gondolnak? :D

15 már jó ideje nem vagyok, és pont eggyel több péniszem van ahhoz, hogy lány legyek. Egyébként csak kíváncsi voltam, hogy nem csak én furcsállom, hogy egyrészt még ő fölényeskedik, másrészt hogy már felnőttnek számítanak az ilyen lányok... Na, mindegy.

Csak gondoltam, befér a kérdésem egy "Tetszik a csaj. Hogyan jöjjek össze vele?" és egy "Kinek milyen volt az első?" kérdés közé. ;)

2010. febr. 5. 20:28
 9/13 anonim ***** válasza:
96%

Kár, hogy az emberek a tudást és szellemi fejlettséget az illető korával mérik, illetve meggondolatlan előítéletekkel kezelnek embereket, csupán a koruk miatt. Pedig a tudás/érettség nem feltétlenül növekszik egyenes arányban az életkorral, ugyanúgy a tapasztalatok száma sem teszi ezt. Legalábbis nem mindig.

Teszem fel, egy 16 éves könnyedén lehet érettebb és tapasztaltabb mint egy 20 éves. Nem az számít hogy valaki hány évet töltött el a Földön, hanem hogy mennyi mindent élt meg/át és miket csinált az alatt az idő alatt. Ezeket pedig életkorból nem lehet kikövetkeztetni.

2010. febr. 5. 20:32
 10/13 anonim ***** válasza:
ha nem te vagy az a 15 éves csaj, akkor meg minek foglalkozol ilyesmivel?
2010. febr. 6. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!