Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan olyan hihetetlen ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan olyan hihetetlen ez a női nem számára (férfiak is nézzék meg, egyetértetek-e velem)?

Figyelt kérdés

A legtöbb férfi nem vágyik semmi másra, csak egy átlagos külsejű de csinos, igényes és a számára különleges leányra. A legtöbb férfi nem az agyatlan buta mű nőkre van ráállva, hanem pont a csendesebb szerényebb lányokat kedvelik.

Nekem például csak annyi lenne a vágyam ami a mai világba már lassan szánalmasnak tartanak, hogy legyen egy lány aki számomra különleges, látom benne azt ami ahhoz kell, hogy azt érezzem, hogy most őt nagyon de nagyon szeretem. Olyan jó lenne érezni azt, hogy ő van nekem, akkor ölelhetem szeretgethetem meg amikor csak akarom, boldoggá tehetem, esténként átölelhetem a paplan alatt és a fülébe súghatom, hogy "annyira szeretlek", vagy mikor meg szeretném csókolni, finoman az arcát simogatva, a haját igazítva megcsókolni lágyan, és érezni azt, hogy most csókoltam meg azt akit talán a világon eddig a legjobban szerettem és eláraszt a boldogság ettől, de már csupán ha érezhetem a keze fogását, a melegét, a kicsi szíve verését ölelés közben, annyira boldoggá tudna tenni, hogy tényleg el is hinném, hogy az életnek van értelme és nem csak a fájdalomból, a folyamatos tanulásból, szenvedésből, munkából és a mindennapi munka,0 szabadidő,alvásból áll. Egyszerűen akkor tényleg elhinném, mert ha van akit igazán szerethetsz akkor minden más és minden könnyebb.

Én valami ilyenre vágyom, de szerintem más férfi is szeretne ilyet.

Én 22 éves léterme eljutottam oda, hogy ezeket a leírt dolgokat tartsam a legfontosabbnak szinte.

Ellenvélemény ?

Vagy vélemény erről ?

2015. jan. 7. 21:40
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Értem én, de már rögtön ott kezd kicsit vérezni ez az egész, hogy átlagos külsejű, de csinos. Mert tudod van a csinos. Meg van az átlagos külsejű. A csinos nem átlagos külsejű, hanem csinos. Az "átlagos külsejű" általában azt jelenti, hogy nem bányarém, de nem is különösebben csinos.

Tehát felesleges beletűzni az átlagos külsőt, csak hogy szebben hangozzék.

Tehát a férfiak többségben a szép, csinos, különleges, de nem szilikonnal kipárnázott, okos, szerény lányokat kedvelik. Aki szereti őket és fogékony a romantikára.

Igazából nem mondtál újat.

2015. jan. 7. 22:10
 22/36 anonim ***** válasza:
Mert elkeserítő, hogy sok igazán jó ember van egyedül, akik reménykednek, hogy találnak valakit, akivel boldogok lehetnének, de ki tudja, hogy meddig kell várniuk. És mivel én is ide tartozok, így hála neked, most elfogott a búbánat.
2015. jan. 7. 22:11
 23/36 A kérdező kommentje:

# 21

Átlagos lány aki ad magára, igényes a haja, vagy stb, van rajta egy szolid smink, szépen van felöltözve már lehet csinos szerintem.

# 22

Hát sajnálom, csak gondoltam megkérdezem erről mások véleményét, arról amit gondolok/ érzek.

2015. jan. 7. 22:14
 24/36 Költőnő? ***** válasza:

Hozzátennék az én szemszögemből ...:)

reggel nekem a világ egyik legnagyobb boldogsága őt elsőként megpillantani, miután kinyitottam a szemem.

Nap végén semmi nem nyújt olyan örömöt, mint hozzábújni és egy picit pihenni csendben.

Amikor pl nem kellenek szavak, csak kinyújtod a kezed, megfogod az övét és ő is pontosan ugyanazt érzi, ezt látod a tekintetében.

Amikor semmi más nem kell, csak egy ölelés, ő pontosan tudja és épp ennyit ad.

Amikor vmiért az étel nem sikerül tökéletesre, de úgy eszi, mintha egy sztárszakács csinálta volna.

És még ezer más.

2015. jan. 7. 22:25
 25/36 anonim ***** válasza:
Szerintem a női nem is erre vágyik, csak nem biztos hogy mindenki ilyen fiatalon. Az a baj, hogy a mi korunkban a legtöbb ember még nem veszi ilyen komolyan a dolgot. Én is erre vágyom, de azt tapasztaltam hogy még huszonöt körüli férfiak sem gondolkodnak így. 21n
2015. jan. 8. 09:22
 26/36 anonim ***** válasza:
Néhány hozzászólónál megint észrevettem, hogy ő olyan jól tudja mit szeretnének a lányok/fiúk az általánosítás alapján. Gondolok a szilikon melles megjegyzésre pl. Miért kell állandóan általánosítani, mert ez így van, az meg úgy van? Honnan tudjátok? Minden egyes ember más és más, van egyéniségük, saját gondolataik, érzéseik, nem pedig az amit hisztek, meg általánosítotok állandóan.
2015. jan. 8. 09:55
 27/36 anonim ***** válasza:
Ezek szerint, Költőnő?, te is megtaláltad az igazit?
2015. jan. 8. 11:34
 28/36 Költőnő? ***** válasza:
Miguel az majd halálomkor derül ki, de egyelőre úgy tűnik, h igen:)
2015. jan. 8. 12:23
 29/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Ahogy ezt leírtad, csak annyit mondhatok, le a kalappal! 22 évesen ilyen érett legyél férfiként..

Lehetne belőled több is!

26/N

2015. jan. 9. 11:51
 30/36 A kérdező kommentje:

Utolsónak, köszönöm.

Igazából még nem töltöttem be a 22-t csak most fogom majd.

2015. jan. 9. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!