Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiiúk titeket zavarna, hogyha egy hosszú kapcsolatban sem hajlandó a lány megmutatni magát fénybe?
Szeretkezni lehet akár mindig is sötétben, senki nem sérül meg tőle. De pont a tested felfedésével kapcsolatban begyakorolhatnál egy olyan önelfogadást, ami nélkül az élet más területein viszont komoly gondjaid lesznek majd... pl gyereknevelés... hogy akarsz első számú példakép lenni a leendő gyerekeidnek, ha még magadat sem fogadod el?
Próbálj meg elvonatkoztatni attól, hogy magadról mit gondolsz. hangolódj rá a vőlegényedre, képzeld magad a helyébe. Ő nagyon szeret téged, szépnek és vonzónak tart. Azt szeretné, hogy biztonságban legyél, megvéd és boldoggá akar tenni. Ha rejtegeted magad, mindezt valahol megtagadod tőle... hagyd, hogy teljes mértékben szerethessen! Illetve tanulj tőle, szeresd te is magadat!
A barátnőm szintén szégyellte előttem a melleit kezdetben, ahogy előttem mindenki másnál is. Én viszont addig üldöztem a szeretetemmel és annyira odavagyok a cicijéért, hogy mára ezek a gátlásai teljesen eltűntek. De ehhez az kellett, hogy belássa, tényleg komolyan gondolom (ez felém is a tisztelet egy jele) és elfogadja, hogy nem "csak úgy mondom".
Hajrá, én szurkolok hogy lehetőleg még az esküvő előtt sikerüljön!
25F
He? A legtöbb csaj szerintem annyira nem tapsikol hogy felvedd őket... Aztán az ikszhamszteren landoljon meg a GF revenge-en.
Én a két húgommal nőttem fel, gyakran flangáltunk meztelenül egymás előtt, fürdőből ki, szobába be stb.
A páromat se zavarja, hogy erről nem sikerült leszoknom :D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!