Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiiúk titeket zavarna, hogyha egy hosszú kapcsolatban sem hajlandó a lány megmutatni magát fénybe?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt jegyesemmel,de még mindig nem merek előtte levetkőzni. Mindig sötétbe szeretkezünk,és fürdőruhába is csak egyrészesbe látott! Szex közbe is még a legkevesebb fényt is letakarom...pl laptop töltőjének a fénye...-.-2015. jan. 7. 11:36
11/37 anonim válasza:
zavarna. a férfiaknak a meztelen nő látványa is rengeteget számít. szerintem ne aggódj emiatt, nekem van egy lány ismerősöm akivel kavartam és ő is félt megmutatni a mellét mert hatalmas bimbói vannak, amikor először láttam akkor eltakarta az arcát és mondta hogy vegyem le a melltartóját, utána mondtam neki hogy semmi gond nincs vele és szerintem izgató, szóval lehet neked is le kellene küzdened a gátlásaidat, hiszen ő mégiscsak a párod! ennyire megbízhatsz benne.
12/37 anonim válasza:
engem nem zavarna, mert ennyi ideig biztos nem lennék együtt valakivel, aki nem vállaja föl a testét előttem...
13/37 anonim válasza:
Dagi vagy, azért félsz?
Nincs rá okod. Ha már lefeküdtetek egymással, gondolom többször is, akkor felizgul tőled. Miért pont meztelenül ne tetszenél neki?!
14/37 Mi közöd Tőle válasza:
Engem nem is az zavarna, hogy nem látom teljesen meztelenül (bár igen, zavarna), hanem az, hogy ennek az egész beteges öntakargatási dolognak mi van a háttérben? Milyen trauma, tévképzet, elvetemült dolog. :D
15/37 Noren1989 válasza:
Igen, engem, és hat cimborámat zavarná ;)
16/37 anonim válasza:
WTF? :O
és már 3 éve együtt vagytok...
Engem nagyon nagyon zavarna!!!
És a nőgyógyásznál vagy emlő vizsgálatnál is szégyenlősködöl kérdező?
18f
17/37 A kérdező kommentje:
Mindig is szégyenlős voltam,igen a vizgálatoknál is..nem tudom én sose voltam az a típus aki megfelelőnek tartja magát,sose láttam magam szépnek,meg csinosnak...pedig ezt mindenki körülöttem tagadja! De valahogy attól félek,hogy esetleg csalódna...pedig már részletekben látott,és mindenemre pozitívat mondott! De valahogy mégse megy!!! :/
2015. jan. 7. 13:15
18/37 anonim válasza:
Engem rendkívül zavarna.
Most nem azért az első szex alkalmával még elfogadható, de 3 év után úgy hogy már is eljegyzett. Engem igen is zavarna ha a hölgy akivel együtt akarnák lenni nem tenne meg értem annyit hogy megmutatja magát teljes valójában.
19/37 anonim válasza:
Nem rosszból mondom, de talán jó lenne felkeresni egy pszichológust. Kissé fura ez a túlzott szégyenlősség, főleg ha nem is lenne rá okod.
Bocsi ha durván fogalmaztam volna az előbb #16. voltam :)
20/37 A kérdező kommentje:
Semmi gond,:) De már annyira hétköznapi dolog számunkra,hogy már teljesen autómatikus nálunk dolog...mármint hogy villany lekapcsolás,meg ilyesmi! És én nem is gondoltam ennyire bele,hogy milyen bensőséges dolog lehet ez. De pl még anyukám előtt se nagyon vetkőzök! :/
2015. jan. 7. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!