Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyereket szeretnék, kisebb eséllyel esek teherbe ha szex után letusolok?
Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 10:47
11/14 A kérdező kommentje:
Hát ez se jött össze,mert többször csináltam IQ tesztet és mindig átlagon felüli lett az eredmény.
2015. jan. 7. 21:31
12/14 anonim válasza:
aha, biztos ilyen 10 kérdésből álló. amennyiben a kérdésed komoly, ne alapozz azokra a tesztekre. csalódni fogsz. és ezt most jó tanácsnak szánom.
13/14 A kérdező kommentje:
Nem tíz kérdésből álló, rendes hivatalos teszt volt. Nem tudom miért kell hülyének nézni az embert, nekem még nincs gyerekem, és ezt a tusolós dolgot több gyerekes anyuka mondta nekem, ezért voltam kíváncsi milyen válaszokat kapok rá.
2015. jan. 8. 09:25
14/14 anonim válasza:
Ha magas IQ-d van, és odafigyeltél bioszon, (tehát jó a logikád és megvan a tudásod ami alapján gondolkozz) akkor miért nem röhögted ki azokat magadtól, akik ezt mondták neked?
Gondolj már bele, a bőröd, vagy mondjuk a vaginád bejáratának megmosása ugyan hogyan tudná befolyásolni mi történik a méhedben, ami egy BELSŐ szerved? Vagy te endoszkóppal meg szoktad tisztítani minden tusolásnál a belső szerveidet is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!