Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleg srac szajrapuszit adott nekem. Elmondjam a baratomnak?
Figyelt kérdés
Egyik este iszogattunk es aznap jottunk ossze a baratommal es egy meleg srac adott egy szajrapuszit. Azota irogat is nekem meg kicsit felreerthetoket ir. A fiu tuti hogy meleg de nem tudom hogy egyaltalan elmondjam a baratomnak es ha elmondom akkor hogy? Lassan egy honapja tortent.2015. jan. 7. 01:19
11/19 A kérdező kommentje:
Hat en nem dolok be neki. Es igazabol ilyen kis udvarlos dolgokat ir amit nem tudom hogy csak igy szimplan kedvessegbol mond vagy udvarolna.
2015. jan. 7. 01:30
12/19 anonim válasza:
Teged megfog dugni kerdezo. :D Innen erzem.
13/19 anonim válasza:
Ha udvarlós dolgokat ír, akkor hamarosan meglátogat, hogy megszerelje a vízvezetéket...
15/19 NewFreeee válasza:
"A fiu tuti hogy meleg"
"Hat en nem dolok be neki."
.
"Teged megfog dugni kerdezo. :D Innen erzem."
Hát.. Szerintem is.. Mondjuk úgy, hogy rojtosra keféli.
16/19 PearlDiver válasza:
Mondd el a barátodnak, és találjátok ki együtt hogy hogy kezeld a helyzetet.
17/19 A kérdező kommentje:
de most egy szajrapuszi miatt dugna meg? ezt hogy rakjatok össze?
2015. jan. 7. 23:32
18/19 PearlDiver válasza:
-szájon puszilt
-egy hónapja félreérthető dolgokat ír
-udvarol
azért ez már nem kevés jel.
19/19 anonim válasza:
Kérdező, ne legyél már ennyire értetlen! Ha meleg lenne, akkor nem puszilkodna meg udvarolna lányoknak! Egyértelmű, hogy vagy biszexuális vagy teljesen hazudik a melegségéről és heteró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!