Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak gondoskodott rólam, vagy lehet, hogy esetleg szeret?
Egy fiúval már évek óta kerülgetjük egymást, valami mindig volt. Én átmentem egy másik suliba, de még szoktunk együtt eljárni hétvégente.
Ezen a hétvégén is együtt voltunk, de szombaton kicsit megártott nekem a buli, és mivel amúgy is nála aludtam volna, oda vitt.
Levetkőztetett, lemosta a sminkem, rám adott egy tiszta pólóját, betakart és magához húzott, így is ébredtünk.
Korábban már megesett, hogy szexeltünk, de most nem, csak reggel, mikor kávéztunk adott a homlokomra egy puszit, és azt mondta, hogy örül, hogy jól vagyok.
Én egészen odavagyok érte, de félek, hogy megégetném magam...
Szerintetek lehetne valami?
Össze vagyok zavarodva.
17L (18F)
Én se értem ezt a viselkedést.
Szeretni biztos szeret. A korábbi viszonyotokra mi jellemző? Nem értem hogyha évek óta csak kerülgetitek egymást, akkor mikor feküdtetek le, 15 éves voltál vagy mi? Mi volt köztetek korábban? Mostanában csak a hétvégék kötöttek benneteket össze?
Nyáron feküdtünk le, 17 voltam.
Beszélni minden nap beszélünk, de csak hétvégente találkozunk sajnos.
Nagyon jóban vagyunk, a szülei is ismernek, az enyémek is őt, kedvelik, nagyon rendes, vele engednek el talán legnyugodtabb szívvel bárhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!