Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Békéscsabán tudtok olyan helyet, ahova barátnőmmel visszavonulhatunk pár órára? Ha esetleg ránk jönne.
Nem rég tudtam meg én is, hogy ezeket a pár órára kibérelhető szobákat búvóhelynek nevezik.
írd be googléba hogy "búvóhely békéscsaba" és ahogy néztem elég szegényes de lesz találat :)
Ne az influenza jöjjön rátok, az szent! :D
Most újítják fel a vasútállomást, tuti találnátok valami helyet pár inert hulladék konténerben.
Viccnek szántam, azt hittem csabai vagy. Egy rom az egész. Elvileg hamarosan lebontják.
Bocs
Ahha. :/
Hát elég rossz vicc
autó kizárva?
2 éven keresztül éltem szexuális életet egy Trabantban különböző okok miatt. Nem a legkényelmesebb de legalább otthon érzi magát az ember. Már a hátsó gátlók kopognak szegények.
Van is egy vicc.
Akit le akarnak szopni azt egy Trabantban is le fogják. Egy BMW-ben azt is leszopják aki nem akarja. ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!