Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a viszonzatlan szerelemről?
Hát elég fájdalmas érzés, de a másik felet nem szabad hibáztatni, amiért nem viszonozza.
Szerintem minden esetben tönkreteszi a barátságot. Van olyan, hogy megpróbálnak jó képet vágni hozzá és úgy tesznek, mintha még barátok lennének ezek után is, de az már nem ugyan olyan. Plusz, aki többet érez még jobban fog szenvedni.
Ha bevallom az érzéseimet, de nem viszonozná a lány, akkor a kapcsolat megszakítása mellett döntenék a saját érdekemben.
Még csak ilyenben volt részem. Pokolian rossz, nehezen heveri ki az ember. Az ember nagy nehezen rendbe teszi magát, és akkor kezdődik előről, a szerelem, az elutasítás, a kiheverés... valahogy meg kell törni ezt a mókuskereket, pozitív gondolkodással, új dolgok kipróbálásával. Aztán az az időszak is eljön amikor az ember már el se hiszi h vele is megtörténhet hogy a párjával szerelmespárt alkossanak. Ez után mi jön még nem tudom... :)
Nem tudom pontozni, és nem is feltétlen teszi tönkre, de szerintem a legtöbb esetben oda a barátság. De az őszinte véleményem az, hogy már akkor megy tönkre a barátság ha az egyik fél elkezd többet érezni a másik iránt.. abban a pillanatban már fújhatják az egészet, kivéve ha összejönnek (:
Én úgy gondolom, érett ember felül tud ezen kerekedni. A probléma általában az szokott lenni, hogy az ember önmagát okolja amiatt, hogy a másik őt nem szereti, vagy pedig a másikat - pedig egyikőjük sem hibás egy ilyen helyzetben. Azt kell felfogni, hogy nem mindenki illik össze mindenkivel, és az, hogy te valamiért beleszeretsz valakibe (már ha az egyáltalán valódi szerelem, mert nem is mindig az), az még nem garancia arra, hogy összeilletek, vagy hogy ő is viszont fog szeretni.
Én azon a véleményen vagyok, hogy hiába fáj a viszonzatlan szerelem, egy valamit biztosan tudni lehet belőle: biztosan el fog múlni. Hiszen ha a másik személy valóban igazán nekünk való lenne, akkor kölcsönösek lennének az érzelmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!