Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a Szerelem, szex kategóriába kiírsz vmi nem bántót sértőt aztán törlik és tiltanak, de a sok képkéregetős szexelni akarós kérdés kint van? Arról nem beszélve hogy fele se 18 éves aki kiírja?
Figyelt kérdés
2015. jan. 6. 11:50
1/12 anonim válasza:
mert az egyiket jelentik a másikat nem...
2/12 anonim válasza:
Szerintem olyan sok ilyen kérdést írnak ki, hogy a modik nem képesek felvenni a harcot velük. Annyira sok van, hogy kábé 10 percenként törölni kellene egyet, este meg 2-3 percenként is akár, így belefáradtak.
3/12 anonim válasza:
Sokszor minden ok nélkül tiltanak, ilyen ez.
5/12 anonim válasza:
A tiltást és korlátozást hogyan lehet feloldani vagy megkerülni?
6/12 anonim válasza:
#5!
Nekem már sikerült úgy is, hogy újratelepítettem a böngészőt. De biztos van konkrétabb módszer rá, az IP címedet kell megváltoztatni, esetleg törölni néhány cookie-t.
7/12 anonim válasza:
Sokszor az önérezetes kérdező jelent fel minden válaszolót aztán párat kitiltanak.
8/12 anonim válasza:
feloldatni a tiltást csak levelezés útján tudod :)
9/12 anonim válasza:
Sokan meg megkerülik. Mit gondolsz G*ll*rt és Fl*ra hogy térnek vissza mindig? (Meg a sok pedo?)
10/12 anonim válasza:
meg lehet...sütik törlése, IP váltás és vissza is jöttél...
de csak új felhasználóval...a régi tiltva marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!