Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan fektessem le a matek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fektessem le a matek tanaromat? 20/F

Figyelt kérdés
Nagyon gerjedek ra

#matematika #alkalmi szex #heves erzelmi vonzas
2015. jan. 5. 13:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hátulról rúgd ki a lábát.
2015. jan. 5. 13:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Integráld neki a minden irányból deriválható sárkányt.
2015. jan. 5. 13:19
 3/12 anonim válasza:
Nézd meg az apa ég című filmet :)
2015. jan. 5. 13:24
 4/12 anonim válasza:
gyök alatt
2015. jan. 6. 10:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Sehogy. Dugd meg állva.
2015. jan. 6. 11:02
 6/12 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Nem kerdezni,hanem cselekedni kell.Hivd el randira.
2015. jan. 7. 19:04
 7/12 anonim ***** válasza:
29%

Jaj, a fejlődő kamaszok minden tanári figyelmességet, jófejséget a pedagógus irántuk kialakult szexuális vonzódásának tulajdonítják?  

19 éves, frissen érettségizett félig- tini félig nőként írom neked kedves kérdező, hogy mint kopé diákot kedvelhet téged, aranyosnak tarthat, de természetesen gyermekként tekint rád, akinek a buksiába tudást kell öntenie :).  

A szerelem, pláne nőknél nem így megy, de mikor fejlődik a hormonocskád, mindent másnak tulajdonítasz. A mi tanárnőnk 26 éves volt és eszébe nem jutott volna másképpen tekinteni a szeretett diákjaira, csodálatosan tanított, és mint minden embernek, neki is volt humorérzéke, a fiúk baromkodásain is néha el el mosolyodott, hogy milyen gyerekek még :).  

Kedvel, mint diákot! 

Ellenkező nemű esetben is pontosan így van, őket alaposan kiképezték pszichológiából is az ilyen jellegű helyzetek helyes kezelésén is túl, ez, amit esetleg félreérthetsz, úgy hívják, hogy emberközpontú tanítás : Waldorf módszer. Felnőtt, érett, tapasztalt emberek, akiknek a fiatal generáció nevelése, okítása a céljuk, ez a munkájuk. Formálható gyermeknek tartanak akkor is, ha 20 évesen nyomod a padot.

2015. jan. 8. 10:53
 8/12 anonim ***** válasza:
70%

Az előző válaszoló téved. Okoskodó kis liba még.

Én még középiskolában 17 évesen jöttem össze a tanárnőmmel, akkor még titokban. Most már 5 éve vagyunk együtt és felvállalva. Azóta minden szép és jó.

2015. jan. 9. 23:29
 9/12 anonim ***** válasza:
14%

Sajnálom, egy szóval nem tagadtam a minimális számú kivétel jelenlétét. Kedvesem, mielőtt ismeretlenül minősítgeted a másik embert, csupán azért, mert ellenkezik a tapasztalat útján nyert véleménye a tiéddel, olvass utána bizonyos tényeknek és beszélgess pedagógusokkal. Nem egy mesélte nekem, sőt láthattam egy barátném jóvoltából a tananyagukat. A primitív, ostoba emberek pontosan ilyen jellegű megnyilvánulásokba bocsátkoznak, mikor képtelenek megalapozott érvekkel előállni. Igazán sajnállak, idővel megtanulod a disputa légyegét és a buta dühödet is kezelni :). Tudod, nekem éppen az a férfi magyarázta el, akibe diákként szerelmes voltam, a volt osztályfőnököm. De mint azt az értékes dolgokról árulkodó megnyilvánulásod is bizonyítja, ez a szint számodra megközelíthetetlen.

Így nehezen boldogulsz majd az életed során...

Minden jót! :)

2015. jan. 9. 23:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Köszönöm, nagyon jól boldogulok az életben:)
2015. jan. 10. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!