Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elnyerni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elnyerni egy szép, okos, jólelkű lány kegyeit?

Figyelt kérdés

Mármint olyan lánynak szeretnék udvarolni, akiben mind ez a három tulajdonság hiánytalanul megvan. A szépség egyértelmű, az okost úgy értem, lehessen vele sok mindenről beszélgetni, és ha kérdezek tőe, meg válaszol is, akkor kérdezzen vissza. És a jólelkűség pedig: járjon velem, ne csaljon meg, és szeressen, ahogy én őt. :) És hogy fogjam ki pont az ilyenfajta lányt?

21/F

2015. jan. 6. 10:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

A szépség relatív, senkit nem érdekel minden, fontos, hogy legalább részben passzoljanak az érdeklődési körök, de hiába lehet valakivel sok mindenről beszélgetni, ha teljesen más érdekel titeket, akkor nem lesz közös téma, járni az fog akarni veled, aki számára vonzó vagy.

Legyél igényesebb abban, mit akarsz, mert ezek nagyon sablonos tág fogalmak.

2015. jan. 6. 11:17
 22/33 anonim ***** válasza:
A jólelkű meg egyáltalán nem azt jelenti, amit írtál.
2015. jan. 6. 11:20
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

#18:

társkeresőn kerestem először, miután itt 1 este 3-at találtam itt kerestem tovább :) és elég sok rendes lánnyal leveleztem itt :) volt akivel ismerkedés céljából, de sokkal csak sima levelezés volt/van.

Volt olyan akivel skypeon mikrofonoztam és még volt akit webcamon is láttam :P (nem erotikus műsor volt!) és volt akivel találkoztam is :)

nem tudom mind tényleg annyira kedves volt e mint amilyennek tűnt...hisz volt akivel csak 1-2 levelet váltottam...de pl egy lány nagyon megfogott! volt 1 történet amit leírt magáról...sokszor eszembe jut amikor a kedves szót hallom...mély nyomott hagyott bennem...

na de a lényeg, hogy vannak itt kedves lányok, csak sokan nem veszik észre, vagy éppen nem mutatják meg magukat :)

#19:

nem vagyok gazdag szépfiú :D

minimálbérért dolgozok főállásban + otthonról is dolgozom másodállásban...szóval meg kell dolgozzak a pénzemért nem esik az ölembe :) majdnem féléves fizumat spóroltam össze a gépemre...nem apuci meg anyuci vette meg...átlagos kinézetem van, ismerkedésnél csak 1 hátrányos képem volt én meg azzal ismerkedtem :D jó pár csaj el is hajtott :D nem vagyok kigyúrva sem...kocsim sincs, még jogsim sem...

3 szakmám, céljaim és én vagyok :)

személyes ismerkedésnél a kisugárzásom volt a nyerő...okosnak tűnök élőben :D pedig csak a szakmámban vagyok elismert...elég karrierista hozzáállásom van...a valóságot viszont kevesen ismerik...7 év depresszió + a valódi indokok a dolgok mögött...

viszont mindig jó kedvem van, mosolygok nevetek amikor tudok...elrejtem ha fáj valami...megoldom a problémákat és tudom, hogy nincs lehetetlen...akik kedvesek velem azokkal én is az vagyok...

szóval nem "pénzes szépfiú" vagyok...de azokat a kedves lányokat akiket megismertem nem is érdekli ez...

2015. jan. 6. 11:21
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

"jólelkűség pedig: járjon velem, ne csaljon meg, és szeressen, ahogy én őt"

Jaj, én jólelkűnek gondoltam magam, nem vagyok önző, segítek másoknak, rendszeresen adományozok a közeli kutyaotthonnak tápot és a szerencsétlen sorsúaknak is szoktam ruhákat és tartós kaját küldeni, osz' most kiderül, mégsem vagyok jólelkű. A fene egye meg.

2015. jan. 6. 11:55
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

kedves #24-es ne vedd magadra :)

"jólelkűség pedig: járjon velem"

hibás megfogalmazás, mert ezek szerint csak 1 lány jó lelkű :) de gondolom ő sem így értette :)

2015. jan. 6. 11:59
 26/33 anonim ***** válasza:

"Én jól nézek, ki, csak autóm nincs. Meg kigyúrt testem se. Holott izmos vagyok, de nem elég nekik. Megoldás: kockahasat kreálni."

Én mondhatni olyan lány vagyok, mint amit leírtál, csak épp nem veled járok, nem téged nem csallak meg, és nem téged szeretlek, hanem a barátomat. Szerintem jól néz ki, és nincs kocsija (jogsija se), nem is izmos, inkább vékonyka, messze nincsen kockás hasa. Egy okos lánynak pont, hogy nem ezekre van szüksége . Engem azzal nyert meg, hogy nem taktikázott, az elejétől fogva egyértelművé tette, hogy mit szeretne tőlem, jókat beszélgettünk, tetszett a humorérzéke, éreztette, hogy odavan értem, sokat bókolt (külsőmet és belsőmet is dicsérte).

20/L

2015. jan. 6. 13:26
 27/33 A kérdező kommentje:

Bocsi, lehet hogy egy kicsit túllőttem a jólelkűségen, de tényleg jó lenne, ha a lány legalább úgy szeretne, mint én őt, és ne csaljon meg. A másik dolog nem fontos.

És utolsó válaszoló, köszi a megnyugtatást. Rájöttem, hogy semmi miatt nem kell aggódni.

2015. jan. 6. 17:14
 28/33 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat, még Hitlert is szerette egy nő, pedig ő volt a világ egyik legkártékonyabb embere.
2015. jan. 6. 19:34
 29/33 A kérdező kommentje:
28-as ez jó volt! XDDD
2015. jan. 7. 12:43
 30/33 anonim ***** válasza:
És még igaz is, nézz utána. :-) Ha belé képes volt valaki úgy szerelmes lenni, hogy szemet tudott hunyni a tettei fölött, és utolsó útjára is vele tartott, pedig menthette volna a saját életét is, akkor te sem vagy reménytelen eset. :-)
2015. jan. 8. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!