Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elnyerni egy szép, okos, jólelkű lány kegyeit?
Mármint olyan lánynak szeretnék udvarolni, akiben mind ez a három tulajdonság hiánytalanul megvan. A szépség egyértelmű, az okost úgy értem, lehessen vele sok mindenről beszélgetni, és ha kérdezek tőe, meg válaszol is, akkor kérdezzen vissza. És a jólelkűség pedig: járjon velem, ne csaljon meg, és szeressen, ahogy én őt. :) És hogy fogjam ki pont az ilyenfajta lányt?
21/F
jólelkűség pedig: járjon velem, ne csaljon meg, és szeressen
ha nem járok veled akkor már nem is vagyok jólelkű?? :D
Amúgy a jólelkűség nagyon nem ezt jelenti.. az hogy nem csalok meg senkit szerintem hamarabb az EQ szintjétol fugg.
Hát gondolom nem a törzsgárda tagjai... Hanem ilyen ritkán ideírnak 1-1 értelmesebb dolgot... Szóval nem a napi 500 trollkodást benyögők.
#16: hát nem tudom milyen sűrűn látogatnak ide és milyen sűrűn írnak, de nem hinném, hogy gyakran gyakoriznak :)
ja és eszembe jutott még egy lány, mondjuk ő nem pesti, de benne is mind3 tulajdonság meg van, nem tudom GYK-zik e :)
+ a barátnőm is ilyen (és ő is GYK-zik néha :D)
szóval már 4 ilyen lányt biztosan ismerek :P mondjuk én ilyen lányokat kerestem, nem csak úgy beléjük botlottam :)
Csak azt felejetd el gondolom hozzátenni hogy te pedig egy gazdagabb szépfiú vagy... Velete naná, hogy kedvesek. Az átlag meg a rondák kapják a tahó viselkedést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!