Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elnyerni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elnyerni egy szép, okos, jólelkű lány kegyeit?

Figyelt kérdés

Mármint olyan lánynak szeretnék udvarolni, akiben mind ez a három tulajdonság hiánytalanul megvan. A szépség egyértelmű, az okost úgy értem, lehessen vele sok mindenről beszélgetni, és ha kérdezek tőe, meg válaszol is, akkor kérdezzen vissza. És a jólelkűség pedig: járjon velem, ne csaljon meg, és szeressen, ahogy én őt. :) És hogy fogjam ki pont az ilyenfajta lányt?

21/F

2015. jan. 6. 10:26
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
#9-es én Pesten 2-t ismerek :P és mind2-en GYK-znak is :P szóval csak neked nem sikerült még találnod :) hidd el vannak :)
2015. jan. 6. 10:45
 12/33 A kérdező kommentje:
10-es. Bocsi, de mind a 3 kell. Csúnya lánnyal nem akarok járni. Butával sem. És durvával sem.
2015. jan. 6. 10:47
 13/33 anonim ***** válasza:
76%

jólelkűség pedig: járjon velem, ne csaljon meg, és szeressen

ha nem járok veled akkor már nem is vagyok jólelkű?? :D

Amúgy a jólelkűség nagyon nem ezt jelenti.. az hogy nem csalok meg senkit szerintem hamarabb az EQ szintjétol fugg.

2015. jan. 6. 10:47
 14/33 anonim ***** válasza:
#11 akkor ezt megszivtam:/
2015. jan. 6. 10:50
 15/33 anonim ***** válasza:
69%
Jólelkű lány... Na olyan nincs. Csak jóSZEMŰ lány aki mint valami lézersugár nézi át a külsőd és ha bármi minimális eltérést lát a számára "TÖKÉLETES"-től akkor máris mehetsz vizet hordani.
2015. jan. 6. 10:50
 16/33 anonim ***** válasza:

Hát gondolom nem a törzsgárda tagjai... Hanem ilyen ritkán ideírnak 1-1 értelmesebb dolgot... Szóval nem a napi 500 trollkodást benyögők.

2015. jan. 6. 10:51
 17/33 anonim ***** válasza:

#16: hát nem tudom milyen sűrűn látogatnak ide és milyen sűrűn írnak, de nem hinném, hogy gyakran gyakoriznak :)

ja és eszembe jutott még egy lány, mondjuk ő nem pesti, de benne is mind3 tulajdonság meg van, nem tudom GYK-zik e :)

+ a barátnőm is ilyen (és ő is GYK-zik néha :D)

szóval már 4 ilyen lányt biztosan ismerek :P mondjuk én ilyen lányokat kerestem, nem csak úgy beléjük botlottam :)

2015. jan. 6. 10:56
 18/33 A kérdező kommentje:
17-es. Hol kerested őket? És hol találtad meg őket? :)
2015. jan. 6. 10:57
 19/33 anonim ***** válasza:

Csak azt felejetd el gondolom hozzátenni hogy te pedig egy gazdagabb szépfiú vagy... Velete naná, hogy kedvesek. Az átlag meg a rondák kapják a tahó viselkedést!

2015. jan. 6. 11:00
 20/33 A kérdező kommentje:
Én jól nézek, ki, csak autóm nincs. Meg kigyúrt testem se. Holott izmos vagyok, de nem elég nekik. Megoldás: kockahasat kreálni.
2015. jan. 6. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!