Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyetek? Főleg csajok véleményét kérném.

Figyelt kérdés
Szilveszterkor lefeküdtem egy csajjal egy másikkal meg nagyon sokat smároltam.Van barátnőm elmondjam neki vagy ne?Hogy reagalna? 18/F

2015. jan. 6. 02:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szanalmas amit csinaltal. 15 eves lannyal fekudtel le? Normalis vagy? Baratnod van!! De minek? Ha folyton csak megcsalod? Akkor o mire kell? Szegeny lany..sajnalom, hogy ilyen paraszt baratja van.

Jobban tenned ha elmondanad neki, milyen szep dolgot muveltel, hatha lesz annyi esze, hogy kidob a fenebe. Mert ezt erdemelned. Aztan mehetsz vissza a 15 eves kis hulyehez....szanalom:)

2015. jan. 6. 05:05
 12/21 anonim ***** válasza:

fiatalokat ne nézzük le mert nem győzőm írni (most aktívan válaszolgatunk.. :D ) hogy a barátnőm 16 éves volt mikor én 19 és együtt vagyunk most is. És agyilag érettebb mint az átlag.

Viszont te inkább dicsősködsz azzal hogy másokat kúrsz... nem tudom nekem annyira megvan a napi adagom hogy néha barátnőmnek is mondom hogy stop :D eszem ágában nem lenne mással dugni.

2015. jan. 6. 06:01
 13/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok.
2015. jan. 6. 07:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha ez megtortent,akkor te egy gerinctelen kis faszopo vagy;)
2015. jan. 6. 07:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Szomorú hogy ilyen srácnak van barátnője.
2015. jan. 6. 08:17
 16/21 anonim ***** válasza:
Remélem kidob a barátnőd, és akkor beleszeretsz úgy igazából, hogy fájjon.
2015. jan. 6. 08:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mond el neki
2015. jan. 6. 09:29
 18/21 A kérdező kommentje:
Nyugodjatok meg kidobott de megbocsajtott mert nagyon szeret de nemfogom hulyiteni mondtam neki nem akarok vele lenni csalodast okozni neki
2015. jan. 7. 00:47
 19/21 anonim ***** válasza:
ez az egesz kerdes ugy kamu ahogy vAn
2015. jan. 7. 04:56
 20/21 anonim ***** válasza:

" de megbocsajtott mert nagyon szeret"

képzelem...

2015. jan. 7. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!