Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyetek? Főleg csajok véleményét kérném.
Szerintem nagyon szanalmas amit csinaltal. 15 eves lannyal fekudtel le? Normalis vagy? Baratnod van!! De minek? Ha folyton csak megcsalod? Akkor o mire kell? Szegeny lany..sajnalom, hogy ilyen paraszt baratja van.
Jobban tenned ha elmondanad neki, milyen szep dolgot muveltel, hatha lesz annyi esze, hogy kidob a fenebe. Mert ezt erdemelned. Aztan mehetsz vissza a 15 eves kis hulyehez....szanalom:)
fiatalokat ne nézzük le mert nem győzőm írni (most aktívan válaszolgatunk.. :D ) hogy a barátnőm 16 éves volt mikor én 19 és együtt vagyunk most is. És agyilag érettebb mint az átlag.
Viszont te inkább dicsősködsz azzal hogy másokat kúrsz... nem tudom nekem annyira megvan a napi adagom hogy néha barátnőmnek is mondom hogy stop :D eszem ágában nem lenne mással dugni.
" de megbocsajtott mert nagyon szeret"
képzelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!