Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyetek? Főleg csajok véleményét kérném.
Figyelt kérdés
Szilveszterkor lefeküdtem egy csajjal egy másikkal meg nagyon sokat smároltam.Van barátnőm elmondjam neki vagy ne?Hogy reagalna? 18/F2015. jan. 6. 02:54
1/21 anonim válasza:
Ki fog ba szni, ha elmondod :D Ha meg nem, akkor remélhetőleg a lelkiismereted fog ba szogatni :D
2/21 anonim válasza:
ja hogy a rohadt szád... én kifogtam egy 14 évest aki még csak ölelkezni akart :/
4/21 A kérdező kommentje:
Egyik csaj 15 volt akivel lefeküdtem a masik meg 16 akivel smároltam :D
2015. jan. 6. 03:07
5/21 anonim válasza:
Mond csak el neki...:) biztos megfogja érteni, ha őzike szemekkel, sírásra görbülő szájjal adod elő ezt a szép kis történetet...ha meg nem (és remélem az utóbbi fog érvényesülni)akkor legfeljebb egy jól irányzott köpéssel kifejezi véleményét rólad és ezáltal újra divatba hozza a "2014-es celeb köpködések" csodáját! :)
GÖRÉNY vagy...
6/21 anonim válasza:
Mivel most is fülig ér a szád, csak fényezni akarod itt magad, gyakorlatilag nem kérdezel semmit.
7/21 anonim válasza:
ennyire buta csajok vannak? en meg hiaba lennen veluk rendes le se tojnak de a bunko fergekert meg oda vannak... hova fajult ez a vilag pedig csak 20 vagyok :(
8/21 anonim válasza:
tényleg görény vagy.. Miért vagy akkor együtt a barátnőddel, ha közben más lányokat is dugnál és dugsz is?! meg mintha ez nem lett volna elég, még smárolsz is EGY MÁSIKKAL!!!Tiszta szívemből , csupa szeretetből kívánom hogy ez derüljön ki és vágjon ki a barátnőd!
9/21 anonim válasza:
Mond el neki utána várd ki a sorsod.. Bár én felkeresném mind a kettő menő kislányt a barátnőd helyében és elbeszélgetnék velük ha már otthon le sem sz*rják ezeket...! A te kukullód pedig levágnám. De szerencséd van hogy nem én vagyok a barátnőd. :)
10/21 anonim válasza:
Mekkora f* sz vagy. Mond el neki biztos ki fog dobni, de legalább megkíméli magát egy ilyen paraszttól , mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!