Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok, véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, véleményetek az albínókról?

Figyelt kérdés
Ha ismernétek egy albino lanyt/fiut akkor erdekelne titeket vagy felnetek tole? (Én is albínó vagyok)

2015. jan. 5. 22:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Bocsi a hosszu linkert #7 de a lenyeg hogy pont olyan vagyok mint a kozepso kissrac

[link]

2015. jan. 5. 23:00
 12/18 anonim ***** válasza:
61%

Ha van festéked - akármennyi - akkor nem vagy albínó, de mondjuk hasonló lehetsz hozzájuk.

Az albínóknak fehér a haja is, a szemük pedig mindig piros!

Amúgy ismerkedésnél nem ez számítana, hanem az, hogy milyen vagy.

2015. jan. 6. 00:59
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
Bírom, hogy egyesek azt hiszik, jobban tudják...
2015. jan. 6. 09:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Mivel jobban is tudják.

Albínó = SEMMI festéke nincs.

Akinek kevés van, annak a hatása lehet hasonló, ahogy a kérdező is írta - de NEM albínó.

2015. jan. 6. 09:29
 15/18 anonim ***** válasza:
A lepontozásból látom, sajnos sok a buta és egyszerre agresszív ember itt - és kevés a józan, de aktív. Elég baj.
2015. jan. 6. 11:28
 16/18 anonim válasza:
Vannak olyanok, akik festékhiányosak, így lehetnek nagyon világos bőrűek és mondjuk sötét hajúak, DE az albínónak tényleg az számít, akinek fehér/fehéresszőke haja van és kék szeme. Nem tudom miért hiszi mindenki, hogy az albínó emberek szeme vörös. Az állatoknál vörös, de az embernél nem. Mellesleg nem jár együtt a rövid élettartammal. Veszélyeztetett különböző betegségekre (pl. bőrrák) viszont ha jól védekezik, akkor élhet ugyan addig, mint egy nem albínó személy.
2015. jan. 19. 12:45
 17/18 anonim válasza:
Attól még lehet albínó, hogy vörös a haja, vagy nem piros a szeme. A totális albinizmus az amikor teljesen fehér vagy és a szemed is vörös, mivel nincs benne festékanyag és látszanak a benne lévő erek, ezért tűnik vörösnek. Van részleges albinizmus, amikor például néhány helyen fehér folt van rajtad, vagy esetleg néhány helyen fehér a halyad, vagy pont úgy mint a kérdező, a hajrában van festékanyag, a testében nincs. És van olyan is ami csak a szemét érinti. Én már csak tudom, albínókkal dolgizom, szóval kutató vagyok az albinizmus kialakulásában.
2017. okt. 22. 10:44
 18/18 anonim válasza:
Meg amúgy nekem csak a szemöldökömben van egy ici-pici fehér folt ahol a bőröm is fehér meg a szemöldököm egy része
2017. okt. 22. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!