Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztétek már, hogy különleges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már, hogy különlegesek vagytok?

Figyelt kérdés

2015. jan. 5. 22:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Egy kis időre elhitették velem,de már tudom,kamu volt.
2015. jan. 5. 22:29
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
persze, van olyan dolog amihez nagyon kevesen értenek, én viszont nagyon profi vagyok benne, ez a különlegességem :)
 13/24 anonim ***** válasza:
igen, de semmiképp sem pozitív értelemben.
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

igen

de annak vége lett,és azóta már másképp értékelem magam. mert akkor egy személy miatt éreztem magam annak,most már nélküle értékesnek érzem magam.

15/24 A kérdező kommentje:
és aki különlegesnek tartja magát, mért gondolja/tudja?:D
2015. jan. 5. 22:31
 16/24 anonim ***** válasza:
Igen.. mikor 3x is meghúztak fizikából...
2015. jan. 5. 22:33
 17/24 anonim ***** válasza:

mert úgy éreztem,h sokat adok annak a személynek ,akit akkor szerettem . úgy éreztem,h ő engem különlegesnek tart,másnak mint a többi.

Jó érzés volt adni ,és azt nem is bánom,ettől éreztem én magam különlegesnek.

persze azóta kiderült,h nem minden az volt,aminek látszott,és csak egy illúzó volt,de ott és akkor úgy éreztem.

2015. jan. 5. 22:36
 18/24 TallandThin Boy ***** válasza:
Én állandóan érzem. Visszahúzódó vagyok és más dolgok érdekelnek, mint a legtöbb embert. Bizonyára több hozzám hasonló ember van, de az átlagtól messze vagyok.
2015. jan. 5. 22:43
 19/24 Linó03 ***** válasza:
Én akkor szoktam, amikor valami olyat csinálok, amit szeretek, és bár tudom arról, amit kreáltam, hogy bőven amatőr, nekem tetszik, és tudom, hogy hiába kezdetleges minőségű, pont olyat mégse fog tudni senki más alkotni. :)
2015. jan. 5. 22:47
 20/24 anonim ***** válasza:

17

ezt kb én is írhattam volna

2015. jan. 5. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!