Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól nézek ki? (kép) 22L
Figyelt kérdés
Nem egó növelés, csak vélemény érdekelne, mert elég sok helyről kaptam mostanában negatív visszajelzést külsőmre...és nem tudom hogy csak "bosszúból" mondták, vagy tényleg nem vagyok valami szép mások szemében...
2015. jan. 5. 22:05
12/26 anonim válasza:
Nekem tetszel,helyes lánynak tűnsz! 10/8-9
14/26 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj, teljesen ok. Ilyen lánynak már érdekel a személyisége.
16/26 anonim válasza:
kissé ellenszenves arcod van, legalábbis számomra, amolyan beképzelt, pökhendi, de ezt a képpeállításnak tudom be, amúgy átlag, 10/6
17/26 anonim válasza:
Nagyon jó az alakod, erre ha rádolgozol, az csak jót fog tenni! :) Dolgozni is csak azért kell rajta, mert sokkal tovább meg tudod őrizni az alakodat, ha odafigyelsz.
18/26 Clay Morrow válasza:
Nekem tetszik! 10/8
Ha belső nyerő, akkor ideál.
19/26 anonim válasza:
A tested nekem nagyon bejön, az arcod a kép alapján átlagos. Viszont az arcot szerintem nehezebb képről megítélni. Szerintem ha a személyiséged rendben van, akkor jó csaj vagy.
20/26 anonim válasza:
Szia.
Őőőőő...
Izé...
A "Név? Cím? Telefon?" mennyire meggyőző válasz lenne? ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!