Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok és 75e-s mellem van. E mellé 165 cm vagyok és 48 kg. Elég idiótán nézek ki. Később jobb lesz?
Ohh lesz az még nagyobb is. Majd szélesedik a csípőd hozzá,nő a feneked is ,egyszóval formásodsz és nem lesz olyan nagy gond vele.
A negatív kritikával meg ne foglalkozz,de ne is élj vissza a z adottságaiddal mert akkor tényleg csúnya gondok lesznek :)
A fiúk rád vannak izgulva, azért szekálnak, az idősebb lányokat pedig megöli az irigység.
Később annyiban fog változni, hogy feltehetően szélesebb lesz a csípőd és nőiesebb a formád mert persze a fiúkat nem fogod tudni levakarni, de kb. ennyi.
Becsüld meg. Később akármit el fogsz velük tudni érni.. komolyan. Akinek nincs melle csak az irigység beszél belőle :)
Ezt a kb 1-2 évet kell túlélned, onnantól már kifejezetten előnyöd fog belőle származni a többi csajhoz képest. Nem ajánlatos sok emberrel szemben felvenni a kesztyűt, de akár vissza is szólhatsz.
Nem divat a tyúkmell.
Pedig nem hangzik ez rosszul,max a korod.
Pár év és mindenki a lábad előtt fog heverni,nem pedig röhögni.
cserelhetunk.
en 15 vagyok,de olyan lapos mint egy 6 eves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!