Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok és 75e-s mellem van. E mellé 165 cm vagyok és 48 kg. Elég idiótán nézek ki. Később jobb lesz?
Figyelt kérdés
Természetesen a melleim miatt a fiúk szekálásának áldozata vagyok. Ráadásul az idősebb lányok akik szintén nem tudják ezt hova tenni, terjesztik rólam h csak kitömöm... Pedig biztosítalak h nem. Kirakatban sincsenek, mondjuk e nélkül is elég észrevehető. És mivel testileg és szellemileg is elég érett vagyok, így késznek érzem magam egy kapcsolatra, de tudom h ez így lehetetlen. Szóval lesz ez még valahogy jobb?2015. jan. 5. 01:16
11/13 anonim válasza:
Most így 13 évesen még változni fog a tested, valószínűleg "hozzánőiesedsz" a melleidhez. Meg lehet tanulni 75/E-s mellel élni, de nem lesz egyszerű. Nekem is akkora. Ha marad, akkor készülj fel a hátfájásra meg a melltartó után rohangálásra. Eldugni nem tudod őket. Viszont igaz, amiket az előttem szólók írtak, a fiúknak tetszik, a lányok meg csak irigyek. Ne aggódj, ez korántsem teszi lehetetlenné az ismerkedést. :) 20/L
12/13 anonim válasza:
Majd pár év múlva rájössz, hogy miért csinálják ezt, és akkor büszke leszel rájuk. Én is az lennék, bár remélem, hogy nekem sose lesz ekkora :D 22/F
13/13 anonim válasza:
Inkább légy büszke rájuk,az irigyeket tojd le.Én ölni tudnék,ha alig 50 kilósan ekkora melleim lehetnének,mert plusz 20 kilóval sincs ekkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!