Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudok a csucsra jutni?
Nem tudod elengedni magas mellette.
Ne akard annyira, nagyon rágörcsölsz.
Valami lazulós zenére próbáltátok már?
Ez sok lánnyal megesik. Viszonylag friss párocska vagytok. Sok nőnek meg kell tanulnia ellazulni, kikapcsolni. Sajnos bennünk van alapjáraton egy görcs, hogy uraljuk a testünket, pedig nem szabad.
Az első barátomnál pl hét hónapba telt mire ellazultam vele! De ebbe sok sok munka volt.
Kezdj bele úgy a szexbe, hogy ne legyenek elvárásaid. Csak élvezd amit sikerül összehozni, ha egy jó kis izgatást, akkor csak annyit. Hagyd, hogy a párod sokáig izgasson. Esetleg csökkentheti a feszélyt, ha közben becsukod a szemed és fantáziálsz valamit. Ha a kis képzeletvilágodban vagy előbb oldódsz.
Ha csak együtt nem sikerül akkor nem tudsz ellazulni. Erre én is akkor jöttem rá, hogy azt hittem totál laza vagyok, mikor összejött az első.
Nagyon ki voltam égve. Azon a héten talán 3 órát ha aludtam össz-vissz, nem ettem, ittam rendesen. Fent voltam éjjel és nappal. Aztán nagyon kimerültem. Alvás előtt pedig a párom elkezdett cirógatni, majd még bensőségesebb lett az egész, de nekem olyan minden mindegy kedvem volt. És akkor történt meg. Akkor már tudtam, hogyan kell a szexhez ellazulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!