Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a velemenye?

Figyelt kérdés

Roviden a sztory. Szoval, sokak szerint egy, kedves, aranyos, joszivu, vicces es mosolygos lany vagyok. Szivesen beszelgetek, meg megyek a varosba a barataimmal. Normalisan oltozkodom, es sminket is csak nagyon minimalisat hasznalok. Alltalaban szempilaspiral... arcra nem vagyok csunya ...Megis azt tapasztalom h a fiuk szarnak ram.

A konkret kerdes tehat: Ilyen parameterekkel, sosem lesz baratom? :/

2015. jan. 5. 15:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Még iskolás fiatalabb emberke vagy avagy idősebb dolgozós típus ? :)
2015. jan. 5. 16:03
 12/18 A kérdező kommentje:

Gimibe jarok, csak ma megkerdezte a baratnom: Hogy-hogy nincs baratod ilyen kulsovel?

Kicsit rosszul esett, szal gondoltam megkerdem itt, kinek mi a velemenye...

2015. jan. 5. 16:08
 13/18 anonim ***** válasza:
hát nekem minden vágyam, hogy egyszer egy ilyen normális lány megismerjen :)
2015. jan. 5. 16:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Fotó?
2015. jan. 5. 16:17
 15/18 A kérdező kommentje:

Aki eddeg kert mindenkinek mondtam h nem kuldok, tekintettel arra h nem szivesen latnam vissza , sehol...

Igen tudom nehez igy valaszt adni..

2015. jan. 5. 16:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha leírod nekem privátban hogyan nézel ki, akkor talán segítek. Nem kell izgulni, mert jó fogsz kinézni,ha írsz.
2015. jan. 5. 16:21
 17/18 anonim ***** válasza:

"Nem kell izgulni, mert jó fogsz kinézni,ha írsz."

wtf...

2015. jan. 5. 16:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon adja a kérdező stílusa! :D
2015. jan. 5. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!