Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a velemenye?
Roviden a sztory. Szoval, sokak szerint egy, kedves, aranyos, joszivu, vicces es mosolygos lany vagyok. Szivesen beszelgetek, meg megyek a varosba a barataimmal. Normalisan oltozkodom, es sminket is csak nagyon minimalisat hasznalok. Alltalaban szempilaspiral... arcra nem vagyok csunya ...Megis azt tapasztalom h a fiuk szarnak ram.
A konkret kerdes tehat: Ilyen parameterekkel, sosem lesz baratom? :/
De lesz barátod.
Most megnyugtattalak? :)
Jajj,de kis cseles :D
Erre végül is többen rákapnak,mint a "Valaki privi"-re :D
Nem tudom miért van mindenki rágörcsölve arra,hogy senkinek nem kell,bírjátok már kivárni még rátok talál valaki ...
Sok múlik a szemléletmódodon. Ha csak a kigyúrt macsókra vágysz, és nem veszed észre körülötted a más típusú embereket, akkor lehet, hogy még egyedül leszel egy ideig.
Azt, hogy kedves, aranyos, jószívű vagy, a városban sétálva senki sem fogja rólad megállapítani.
Próbálj meg beszélgetést kezdeményezni azzal, aki megtetszik, hogy lássa a belsődet is. Engem pl nem érdekel, milyen smink van a lányon, vagy milyen ruhát hord. Fogjon meg a személyiségével, ezután felőlem járkálhat szakadt ruhákban is, elrontott sminkkel, akkor is tetszeni fog.
28F
9:
Oké, akkor itt a tanács: Ha egy fiú tetszik és nem bánnád ha odajönne hozzád, akkor tarts vele szemkontaktust. Nézz rá sokat és mosolyogj rá. Néha aranyosan, félősen kapd el a tekinteted ha rád néz. Ezekből a legtöbb fiú érteni fogja hogy nem bánnád ha odajönne hozzád ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!