Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fura képeket találtam tesóm gépén, mire véljem ezt?
Na szóval az van, hogy tegnap nem kapcsolt be a laptopom ezért megkértem öcsémet h használhassam az ő asztali gépét. Megengedte mert úgyis ment el otthonról. Mikor letöltöttem a netről egy képet, elkezdtem keresni h hova töltötte és akkor találtam meg véletlen ezeket a fura képeket.
Ilyen átlagos pucér csajok, tehát nem ilyen modellek, otthoni környezetben és ami megdöbbentett, h az én arcom van rájuk montírozva. Ráadásul a csajoknak mind nagy punciszőrük van, némelyiken látszik h az is oda van szerkesztve.
Namost több kérdés is felmerült bennem. 1, öcsém rám gerjed? 2. Öcsém az ilyen szőrös lányokra gerjed (mondjuk ez önmagában nem baj)?
Szóval ez eléggé beteges, nem tudom mire vélni h az én arcomat montírozza más lányokra és azokat nézi.
Most mit csináljak, beszéljek vele, vagy hagyjam mert kinövi? Nem is tudom mit mondhatnék annyira gáz. Inkább meg se találtam volna ezeket.
"Szerintem nem vagyok jó csaj"
A normális felfogású nők mind ezt gondolják magukról (csak a cicababák vannak elájulva a külsejüktől, mert hát ugye fejben nincs semmi)
Szóval eléggé normális csajnak gondollak ez után. Viccen kívül, ha ennyire piszkálja az orrod a téma, beszélgess el vele, de ne direktbe erről, hanem:
"Szevasz öcsi! Csajok terén mi újság?" - De ne fedd fel az indokot. Továbbra is azt tanácsolom, ha úgy látod, hogy nem nagyon megy neki a csajozás, segíts neki a fentebb említett módon!
#2-es voltam
2-esnek: beszélnék vele de annyira kínos h nem is tudnék megszólalni sem még akk sem ha nem is hozom ezt fel.
10-esnek: Hát...igen nekem is szőrös de azt csak akkor láthatta ha meglesett. Az megint elég gáz. A te eseted is gáz...bár attól nem itéllek el.
12-esnek: Jó a kapcsolatunk amúgy, még veszekedni sem szoktunk.
Hát... sokan írják, hogy majd kinövi, meg mittudomén... hát ez akkor se normális dolog. Nagyon nem. De az igaz, hogy ez még változhat, meg ilyenek és valszeg' te vagy az egyetlen nő a környezetében, akivel beszélgetni is bír, mert tök béna a csajokkal. Vagy valami relé fordítva van bekötve az agyában. Mondjuk nem feltétlenül tehet róla, hogy ilyen és lehet, hogy ezt valahol ő is érezheti, hogy ez error. De...
1. Már az, hogy rád gerjed, nem normális.
2. Az, hogy még szerkeszt is ilyen képeket, hát ez még durvább.
Mi a megoldás?
Hát vagy megbirkózik ezzel és kinövi előbb-utóbb, és/vagy ha talál valami csajt magának, akkor talán az ilyen beteges vágyai is alább hagynak. Vagy megpróbálsz beszélni vele, viszont nem biztos, hogy tudsz... és lehet attól jobb is, rosszabb is. Múlik ez rajtad, rajta és a kettőtök kapcsolatán épp úgy és én nem ismerlek titeket annyira, hogy ezt ennyiből el tudjam dönteni, hogy mi lehet a legcélravezetőbb. Mert akár új és több problémát is szülhet, vagy fordítva is elsülhet.
De a normális embereknek is lehetnek ilyen-olyan formán olyan vágyai, amikről agyban rájön, hogy ezen túl kell lépni: mindenki átesett ilyenen, ilyen pl. a reménytelen szerelem utáni sóvárgás, vagy egy volt kapcsolat lezárása. Agyilag tudja, hogy nem kéne, hogy ennek nincs értelme és hogy túl kéne lennie rajta, mégis nehéz. És szerintem idő, tapasztalat, kor, önismeret, olyan felfogás és egyebek kellenek hozzá (pl. új élmények, új célok), hogy ezeken úrrá tudjon lenni az ember. De bármi is az olyan vágy, aminek nincs értelme, akár "normális" akár "nemnormális" dolognak tűnik, mégis lehetséges lehet, hogy túltegye magát rajta az ember.
Meg elég sok pszichológus és gondolkodó is foglalkozott a testvéri kapcsolatokkal is.
És írhatsz privátban is, ha gondolod
Szerintem ne foglalkozz most ezzel, amíg tini az ember és ismerkedik a szexualitással, elég érdekes dolgokról képes fantáziálni.. :D
Off:
11es, azt írtad, hogy szerinted aki normális lány, az nem gondolja magáról, hogy jó csaj... szerinted mégis mennyire egézséges az önbizalomhiány, meg az, ha az ember nem elégedett magával? :D Felröhögtem ezen az éretlen gondolatmeneten, hogy neked szimpatikus, aki nem tartja magát jó nőnek.. Mert ugye aki annak tartja, elégedett magával, az üres cicababa.. Gratulálok a beszűkült, éretlen gondolkozásodhoz. Remélem még fiatal vagy, akkor talán kinövöd.
#17 talán egy kicsit összezsúfoltan írtam le, így félreérthető.
Az önbizalomhiány és a beképzeltség között is van átmenet. Én azokra a cicababákra gondoltam itt, aki minden próbálkozó pasit kikosaraz és játszik a pasikkal.
Aki normális gondolkodású lány, az elégedett magával, de nem hangsúlyozza ezt úton, útfélen.
Pl: nem rejteget sminkes brigádod a táskája alján, mert önmagár tudja adni akkor is, amikor smink nélkül megy ki az utcára. Jól érzi magát a bőrében, és nem úgy akar megfelelni magának és másoknak, hogy kőművessel vakoltatja fel minden reggel az arcát.
A kérdező nem azt írta, hogy "Olyan csúnya boszorkány vagyok, hogy az oroszlán is sírva enne meg." hanem "Nem tartom magam jó nőnek" a folytatásból viszont az érződik, hogy jól érzi magát a bőrében, és nem nagyon ad a környezete cukkolására, hanem úgy alakítja, ahogy neki jó.
Remélem itt már érthetőbb, hogy mit is akartam kihozni ebből, de ha nem, szívesen kibeszélem veled privátban is akár. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!