Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanatok rolam velemenyt? (17/f)
Figyelt kérdés
[link] Mindenki toltoget fel kepeket aztan kivancsi vagyok hogy szerintetek elmegy a pofám?:D ha oldalazva van a kep felrakva ahogy en lattam akkor bocsanat de nincs kedvem kakizni vele.Johet hideg,meleg kritika is.2015. jan. 4. 23:38
71/79 anonim válasza:
szerintem ott a hiba , hogy te nem bagozol a csajokra , várnak rád ,és úgy vannak vele,hogy ha már ilyen jó pasi vagy,akkor lépsz te .
hát lépjél :D
72/79 anonim válasza:
Átlagos az arcod,de sokkal idősebbnek nézel ki.
73/79 anonim válasza:
azt az orr piercinget vedd ki mert borzalmas :( 17/L
74/79 anonim válasza:
nem hiszem,hogy senki nincs,akinél próbálkozhatnál.
75/79 anonim válasza:
Helyesnek tűnsz, de a pc tényleg nem kéne :)
76/79 anonim válasza:
Nekem nem feltètlen vagy az esetem de csùnya pasi nem vagy ès idősebbnek is tűnsz mint 17.Viszont az az orr pc borzalmas bocs, nem igazan értem h mi vitt rà arra h azt az orrodba tedd.
77/79 anonim válasza:
Elmegy a pofád, sőt, eléggé helyes vagy, csak azt az orrkarikát szedd ki. :) 21/L
78/79 anonim válasza:
Szerintem ne vedd ki az orrodból, mert bár nekem sem különösebben tetszik a piercing, főleg nem ez a típus, a személyed része ha akarod.
Francokért akar mindenki megváltoztatni?
Tetsszél nekik azzal együtt, vagy egyáltalán ne. Olyan rossz ez a szöveg hogy: Jó, de...
19/L
79/79 anonim válasza:
szerintem meg kamu, egy ilyen jo pasora 100, hogy buknak a csajok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!