Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanatok rolam velemenyt? (17/f)
Figyelt kérdés
[link] Mindenki toltoget fel kepeket aztan kivancsi vagyok hogy szerintetek elmegy a pofám?:D ha oldalazva van a kep felrakva ahogy en lattam akkor bocsanat de nincs kedvem kakizni vele.Johet hideg,meleg kritika is.2015. jan. 4. 23:38
31/79 anonim válasza:
Dobj egy félmeztelen képet, és megmondjuk, igénytelen vagy-e:-D.
32/79 noname152678 válasza:
28. Vagyok nos szerintem azert mert nekem mindig negativumnak szamitott az orr pc azert mert szerintem egyatalan nem ferfias es szerintem ha egy ferfinak csak azert van ilyen arcszorzete mert pl lusta leborotvalni az igenytelensegnek szamit es szerintem sz is. Az mas ha vkinek van bajsza v szakalla es gondozza az mas az nem gaz. Lenyegeben ennyi de egyebkent helyes vagy :D
33/79 opened paradise válasza:
Ez nem igénytelen szakáll.
Nem gubancos,nem felemás,nincs a nyakára rálógva.
Nőként nem igazán lehetsz tisztában azzal,hogy 1-1 arcszőrzetben mennyi munka lehet,az igazítások álltal.
Ez pont olyan,mint a kócos haj.
Ez nem leszólás,csak gondolom,hogy neked nincsen,de ha igen bocs.
34/79 anonim válasza:
ó,emberek szerintem pont a "szőrös fejétől" lesz még helyesebb ,férfiasabb . kimondottan jól áll neki ,nem kell irigykedni :D
35/79 A kérdező kommentje:
Azota mar azert nott rendesen a szakallam,:D
2015. jan. 7. 03:06
37/79 anonim válasza:
Az biztos hogy idősebbnek nézel ki a korodnál :) de ez nem baj, tetszenek a férfias pasik :D A pulcsid is jó, de az a vmi az orrodban... na az nem jön be :P
17L
38/79 anonim válasza:
Bullkarika szörnyű, azon kívül (szerintem) igazán jól nézel ki. Mondjuk nem 17-nek :D
40/79 anonim válasza:
Ne foglalkoztasson, hogy kinek tetszel vagy sem! Olyan legyél, amilyennek szeretnél lenni. Mindenkinek megfelelni úgysem tudsz és szerintem nem is ez a célod.
Jó volna tollvonással változtatni a külső és belső "jegyeinken", de abból kell főzni, ami van!
Egyébként 17 éves létedre idősebbnek tűnsz! Sok éjszakázás? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!