Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap nőgyógyászhoz megyek az anyukámmal és már nem vagyok szűz. Anya nem tudja. Az orvos elfogja mondani neki?
Szerintem nem téma a nőgyógyásznál, hogy szűz vagy-e,vagy sem. Mondd azt, hogy nem voltál még fiúval. Ha rákérdezne.
A hártya pedig sportolástól is átszakadhat, vagy maszturbálástól.
Hehh? Én még azt is kétlem, hogy a nőgyógyász látja, hogy szűz vagy-e :D Nekem pl évekkel az első szex előtt elszakadt a szűzhártyám, mikor sportoltam.. Ha 1 hete vesztetted el, akkor más jele nem nagyon lehet, max a szűzhártya nem olyan, de mondom, az bármitől lehet.
Egyébként én őszintén nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy az orvos odamegy anyádhoz, és közli, hogy nem vagy szűz :D Nem orvosi titoktartás miatt, egyszerűen miért tenné? :D
Mondjuk én ismertem olyan kislányt, akit a félkegyelmű anyja félévente hordott az ismerős nőgyógyászhoz szüzességet ellenőriztetni.
Aztán az volt a dolog vége, hogy a kislány boldog boldogtalant leszopott. Az volt a védjegye, hogy szopatni lehet, de dugni nem...
13 évesen oda nyomtak neked?
Gratulálok! More vagy akkor nem csodálkozom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!