Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Holnap nőgyógyászhoz megyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap nőgyógyászhoz megyek az anyukámmal és már nem vagyok szűz. Anya nem tudja. Az orvos elfogja mondani neki?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 1 hete vesztettem el a barátommal akivel lassan 2 hónapja vagyok együtt.
2015. jan. 4. 16:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
mehetsz egyedül, miért ne mehetnél? pláne, ha fizetőshöz mész.
2015. jan. 4. 16:54
 12/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem téma a nőgyógyásznál, hogy szűz vagy-e,vagy sem. Mondd azt, hogy nem voltál még fiúval. Ha rákérdezne.

A hártya pedig sportolástól is átszakadhat, vagy maszturbálástól.

2015. jan. 4. 17:05
 13/24 anonim ***** válasza:

Hehh? Én még azt is kétlem, hogy a nőgyógyász látja, hogy szűz vagy-e :D Nekem pl évekkel az első szex előtt elszakadt a szűzhártyám, mikor sportoltam.. Ha 1 hete vesztetted el, akkor más jele nem nagyon lehet, max a szűzhártya nem olyan, de mondom, az bármitől lehet.

Egyébként én őszintén nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy az orvos odamegy anyádhoz, és közli, hogy nem vagy szűz :D Nem orvosi titoktartás miatt, egyszerűen miért tenné? :D

2015. jan. 4. 17:38
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én ismertem olyan kislányt, akit a félkegyelmű anyja félévente hordott az ismerős nőgyógyászhoz szüzességet ellenőriztetni.

Aztán az volt a dolog vége, hogy a kislány boldog boldogtalant leszopott. Az volt a védjegye, hogy szopatni lehet, de dugni nem...

2015. jan. 4. 18:59
 15/24 anonim ***** válasza:
Ti komolyan azt hisztitek, az orvos csak a szűzhártya hiányáról/meglétéről tudja eldönteni, hogy az illető szexelt-e már vagy nem? :D
2015. jan. 5. 08:15
 16/24 anonim ***** válasza:
Kérdező majd elmeséled a történet végét?
2015. jan. 5. 16:45
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem mondta el az orvos.
2015. jan. 6. 20:17
 18/24 anonim válasza:
Sziasztok :) ha 13 eves vagyok akkor se fogja elmondani?
2015. júl. 26. 15:54
 19/24 anonim ***** válasza:

13 évesen oda nyomtak neked?

Gratulálok! More vagy akkor nem csodálkozom...

2015. júl. 26. 16:55
 20/24 anonim válasza:
Azt kerdeztem h akkor se mondja el nem oltogatast kertem...
2015. júl. 26. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!