Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a férfiak, hogy nem számít a mell?
A mellnagyobbító plasztikat a nok eroltetik.
Rengeteg nő van akinek van baratja megis plasztikaztatni akar.
Viszont ezek a lanyok ugyanúgy nem lennenek rosszul ha a baratjuknak villamgyorsan 20 centis farka es tökeletes teste teremtődne. De enelkul is összejönnek velük..
Egyebkent amelyik nő a melleivel akarja a figyelmet felhívni az meg is erdemli a felszines pasikat.
#14 Ebbe olyan so belekötnivaló van... kezdve a farok mértettel. Tudod, nem attól izgulunk fel, hogy a méhszájunkbat bsszátok. :) A vastagsága akkor már inkább számít, mint a hosszúsága. Van, akinek egyenesen fájdamas, vagy semmi sem érez, ha túl "nagy".
Aztán, vannak, akik nem tehetnek róla, de drabális mellük van. Nem ezzel akarják felhívni magukra a figyelmet, de nem tudják nem felhívni magukra afigyelmet, mert olyan nagyok a lányok. :D
15-ös
Pont ezert irtam ezt a peldat. Ahogy sok lany a nagy farkat úgy sok ferfi a nagy mellett se szereti mert az eseteg nagyreszeben lóg.
Az hogy valakinek termeszetesen nagy melle van es az hogy valaki meg a szilikon csöcsökön kívül semmit nem tud felmutatni ami erdekesse teheti,meg teljesen mas kategória
Bocs de hány éves vagy? Mert azok a szavak amikre ahol adsz, aozk azt sugallják, hogy nagyon fiatal lehetsz, vagy nagyon éretlen.
Vagy nagyon rosszul értelmezed a dolgokat.
32/f Nekem tényleg nem számít milyen, átlagos teljesen megfelel. Persze ha átlagon aluli az valamilyen szinten csalódottsággal töltene el, vagy nem tudom, nem volt még ilyen barátnőm. De ezért senkit nem hagynék el, ha emellett szeretem és szerelmes vagyok bele.
Másik a plasztikáról, nem egy embert ismerek ahol a nő mondogatja, erőlteti a mellplasztikát, férfi meg csak legyint persze hogy mások azt nézegessék, nekem így is megfelel. Szóval ez a nők részéről van eltúlozva, erőltetve.
Kis mellem van és utálom, barátom azt mondja imádja, belőlünk kiindulva nem a pasik erőltetik a plasztikát.
Egyébként a farokméret-témára annyit mondanék, hogy a mostani barátomnak jelentősen kisebb mint az exemnek, és ezerszer jobb most vele a szex, nem kerülget a sírás az elején, és nem vérzek minden alkalommal. Nekem nem kéne nagy farok soha többé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!