Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk jártatok már ugy hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk jártatok már ugy hogy egy kiskoru csaj rátok volt kattanva aki töletek fiatalabb? és elég komolyak voltak a szándékai már mint sex terén! 14 éves én meg 23

Figyelt kérdés
mit csináljak vele??
2015. jan. 4. 13:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Gazdagítsd egy kosárral. Majd talál mást. Úgyis talál, ha akar. Ne te legyél a "liliomtipró". Volt hasonló szitum, én helyesen döntöttem. (meg amúgy is levakarhatatlan volt még úgy is, hogy semmi sem volt köztünk...)
2015. jan. 4. 13:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Én azt ajánlom, hogy első körben üljetek le valami csendes, nyugodt helyen, ahol nem zavarhatnak és magyarázd el neki, hogy jelen állás szerint köztetek nem lehet semmi. Ne fenyegesd, próbálj az eszére hatni!

Ha nem érti meg, jöhetnek a drasztikus lépések: szólj a szüleinek.

2015. jan. 4. 13:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Mond hogy HIV pozitív vagy. Garantált a hatás.
2015. jan. 4. 14:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen nem bírtam levakarnai magamról. Aztán lekopott azt se tudja ki vok már xD , ez fellángolás csak.
2015. jan. 4. 14:07
 15/15 anonim ***** válasza:
adj neki ...
2015. jan. 4. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!