Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni azt, hogy egy csaj muvesz lelek?
Figyelt kérdés
Nem jatszik semmilyen hanszeren, nem fest, nem rajzol, semmi ilyesmi, megis miert mondjak egy csajra, hogy muvesz lelek?2015. jan. 3. 16:41
1/5 anonim válasza:
Talán olyan a gondolkodásmódja, életfilozófiája...
3/5 anonim válasza:
Öltözködésen is látszódhat akár. De egyébként nem kell feltétlenül aktívan művészi tevékenységet végeznie. Én művészléleknek tartom magam, de csupán amiatt, mert nagyon szeretem a művészeteket, érdekelnek, lekötnek. Szívesen járok kiállításokra, színházba vagy táncelőadásra, imádok olvasni.
4/5 A kérdező kommentje:
Ram azt mondta anno egy zenesz srac, hogy muveszlelek vagyok, pedig teljesen atlagos az oltozkodesem, nah jo, inkabb a noies, szexi kategoria, es engem abszolut nem erdekelnek se a kiallitasok, se a szobrok, semmi, csak annyi volt az egesz, hogy diszkoban voltunk, es nem tancoltam, mivel utalom az ilyen seggrazos zeneket.
2015. jan. 3. 18:29
5/5 anonim válasza:
Ja, akkor valószínűleg arra gondolt a srác, hogy "lázadó" vagy, szembe mész az árral. Van, aki ezt hívja művészléleknek. Nyilván a srác is olyan típus, akinek alapvetően köze nincs ilyesmihez, csak zenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!