Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy csókoljak nagyon jól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csókoljak nagyon jól?

Figyelt kérdés
14/F Ne mondjátok,hogy korai,mert tegnap összejöttem egy csajjal. Nagyon pontosan leírnátok,hogy hogy szoktátok? Sima illetve nyelves is érdekelne
2015. jan. 4. 10:05
 1/8 NewFreeee ***** válasza:

Mondok egy k,rva egyszerű megoldást... Ha együtt vagytok gondolom smároltatok már. És gondolom észrevette, hogy amatőr vagy. És gondolom ő nem most smárolt először. És szerintem egyszerűbb lenne, ha mondanád neki tanítson meg jól csókolni, magyarázza el mit csinálsz rosszul...

De azt előre mondom, hogy a smárolást nehéz elbszni...

2015. jan. 4. 10:08
 2/8 anonim ***** válasza:
ezt nem lehet elmagyarázni.. mindenkinek ösztönösen megy. ha összejöttél a csajjal "gyakoroj rajta".. na érted
2015. jan. 4. 10:09
 3/8 A kérdező kommentje:
nem, nem smároltunk még,se én se ő. Nem akarok beégni
2015. jan. 4. 10:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ha a csaj se smárolt még tök mindegy, hogy smárolsz úgysem tudja milyen a jó meg a rossz..:D
2015. jan. 4. 10:12
 5/8 A kérdező kommentje:
hát köszi szépen. most sem tudok semmivel sem többet. (3. ilyen kérdésem)
2015. jan. 4. 10:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Na, akkor meséld el Te, hogy a p csába magyaráznád ezt el?:D
2015. jan. 4. 10:23
 7/8 anonim ***** válasza:
összeér a szátok aztán tátogsz, mint a halak, aztán átdugod a nyelved, meg a csaj is és a nyelvetekkel kavartok, aztán kis puszi a szájra és utána indulhat újra a smárolás nyelvvel
2015. jan. 4. 10:33
 8/8 anonim válasza:
Hát figyeld ez magától jön...ezt nemlehet elb#szni,de mindig a lány tempóját(ezalatt azt értem,ha lassan csókol akk te is lassan,ha erőteljesen akk te is) kövesd és nem lesz gond ;)
2015. jan. 6. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!