Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis hogy csókoljak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogy csókoljak hogy neki jó legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok , ma volt , vagyis tegnap az első csókom és mondta hogy egész jó lesz csak ne annyi fogat , pedig tényleg nem is koccantak a fogaink meg ilyesmik, hogy megfeleljen neki a csók hogy csináljam hogy a fogamat ne érezze vagy pontosan nem is tudom hogy ezt hogy értette ?! 17/l

ui.:tudom a fogalmazási készségem nagyon gyenge :D

2014. máj. 11. 02:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak csináld mindig ahogyan jól esik. Magadtól fogsz rájönni. Ha szeret, neki mindig az jó, ahogyan te csókolsz. Ha nem, akkor meg úgy is mindegy.
2014. máj. 11. 03:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Kérd meg, hogy tanítson meg csókolózni. Ez így kicsit hülyén hangzik, de jó kis szórakozás lesz mindkettőtöknek.

Élvezni gogja, hogy gyakorlatban tanulod a feladott leckét! Sok sikert és boldogságot nektek!

2014. máj. 11. 09:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Sokat kell gyakorolni, hogy összecsiszolódjatok.
2014. máj. 11. 09:25
 4/7 A kérdező kommentje:
rendben , köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek ! :)
2014. máj. 11. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:

szia, nekem is a napokban volt az első.. én is úgy éreztem, hogy a fogaimat talán túlságosan belevittem, de panasz nem volt rá

szerinte ezt nem lehet irányítani, próbáld meg inkább a nyelvedet hangsúlyba helyezni.. de ezt így úgysem lehet elmagyarázni :D

2014. máj. 11. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
A szíveddel csináld, és akkor jó lesz.
2014. máj. 12. 13:32
 7/7 A kérdező kommentje:
oké köszi nektek is ! :D
2014. máj. 12. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!