Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogy csókoljak hogy neki jó legyen?
Sziasztok , ma volt , vagyis tegnap az első csókom és mondta hogy egész jó lesz csak ne annyi fogat , pedig tényleg nem is koccantak a fogaink meg ilyesmik, hogy megfeleljen neki a csók hogy csináljam hogy a fogamat ne érezze vagy pontosan nem is tudom hogy ezt hogy értette ?! 17/l
ui.:tudom a fogalmazási készségem nagyon gyenge :D
Kérd meg, hogy tanítson meg csókolózni. Ez így kicsit hülyén hangzik, de jó kis szórakozás lesz mindkettőtöknek.
Élvezni gogja, hogy gyakorlatban tanulod a feladott leckét! Sok sikert és boldogságot nektek!
szia, nekem is a napokban volt az első.. én is úgy éreztem, hogy a fogaimat talán túlságosan belevittem, de panasz nem volt rá
szerinte ezt nem lehet irányítani, próbáld meg inkább a nyelvedet hangsúlyba helyezni.. de ezt így úgysem lehet elmagyarázni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!