Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majd visszakapják az élettől? Mit tegyek, hogy ne legyen bosszúvágyam, és hogy megnyugodjak?
az exemmel elég viharos volt a kapcsolatunk egy bizonyos lány miatt. az exem mindig megnyugtatott, hogy nincs semmi baj, de aztán valami hülye kamu indokkal szakított velem, és rá pár napra összejött ezzel a lánnyal, akivel, amikor csak tudják, az orrom alá dörgölik, hogy ők milyen felhőtlenül boldogok...
ez már 2 hónapja volt, de én még mindig legszívesebben megölném őket. vagy ha ésszerű keretek között kell gondolkoznom, akkor valahogy megkeseríteném a kapcsolatukat.
ti hisztek abban, hogy visszakapják az élettől ezt a fájdalmat?
nem kell semmit sem csinálnom, majd ők elcseszik a dolgot?
mit csináljak, hogy leszálljak végre a témáról?
18/L
Nem fogják visszakapni az élettől, de legalább te ne legyél köcsög, és ne próbáld meg ugyanazt a fájdalmat okozni neki.
Leginkább úgy baszhatsz ki vele, ha leszarod őket, és boldog vagy nélküle is.
Figyelj ide lányom valamit tudnod kell a bosszúról , ez olyasvalami amit meg kell tanulnod ahhoz h nőnek mondhasd magad, a bosszú az isteni! fantasztikus! ezaz egyetlen dolog ami elválaszt minket az állatoktól.Ha esélyed van rá h visszaadd valakinek amit tett veled, akkor ne habozz, tedd meg most tedd meg később.
Sok férfi lesz az életedben, de amelyiken bosszút álltál az lesz a legédesebb.
Szerintem próbáld meg méltósággal viselni a szakítást, és ne akarj kifordulni magadból.
Nem nekik ártasz azzal, ha nem tudod elfogadni és megbocsátani, ami történt, hanem saját magadnak.
A csalódások és a szomorúság is az élet velejárói, ugyanúgy, mint a boldogság. Szerintem érdemes lenne a harag és a bosszúvágy helyett arra törekedned, hogy idővel feldolgozd magadban, ami történt, és éld a saját életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!