Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elvileg szép vagyok, és annyian mondják, akkor hol vannak az érdeklődő fiúk?
Nem értem . De szerintem ez sokatokkal van így,,h többen szépnek tartják,és azt hiszik mennyi udvarló van,közben meg sehol semmi.
A kérdésem az,hogy szerintetek ez okozhat önképzavart ? Mert én nem tartom magam annyira szépnek,mint mondják,de a másik véglet sem vagyok.
"írhat bárki,senkinek nem írok vissza, felesleges ."
Ha így viselkedsz, tudod ki akar téged megismerni.
ezen az oldalon ne is akarjon senki:D
fb-n egyébként kivétel nélkül mindenkinek visszaírok, mert értékelem,h vette a fáradtságot,esetleg bátorságot,ha félénkebb
Nekem is borzasztó ellenszesvenk tűnsz. :S
Hiába szép az alma ha közben belülről rohad.
nem kell félrebeszélni, itt nem a kérdésemmel van a baj,hanem, hogy kijelentettem, senkinek nem írok itt vissza:)
ha ez bunkóság,akkor az . örülök neki,h emiatt tűnök bunkónak,mert ez aztán olyan hiba,ami hidegen hagy:)
Ezt nekem is mondták már, de azért csak a tények a fontosak nem? Ha egyszer nem keresnek, nem én kellek nekik, az csak jelenthet valamit, hiába mondják páran hogy jól nézek ki.. Bár én pasi vagyok, ami azért kissé más. A csajokért sorban állnak, még az átlagosabbakért is. Tehát náluk azért tényleg komolyabb oka lehet annak hogy nem kezdeményeznek nála.
Ez okozhat önkép zavart. Az a fontos hogy az ember elfogadja saját magát, és másoktól függetlenül, kissé objektívebben megtudja ítélni saját magát, ami nem egyszerű feladat.
36f
A kérdésed és a pár megnyilvánulásod elég lehangoló képet festett rólad, amit elég komoly teljesítmény összehozni ennyi szövegből de neked ez is sikerült.
Nem is csodálkozom majd ha egyedül fogsz megpusztulni de előbb még frusztrált vénlányként itt fogsz lepontozni mindenkit miután egy buliban valaki full részegen letépte lányságod virágát 38 évesen.
ne az én jövőm miatt aggódj , ott a tiéd,az fontosabb;)
és próbáld elfogadni,h itt nem akar mindenki ismerkedni,ha nem megy ,és még mindig írsz ide,akkor valószínűleg nem megy.
előző válaszoló ,köszönöm!
Hány éves is vagy?
Nem ismerkedni akarok, nem kell sírni csak érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!