Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Senkinek sem akarom rabolni az idejét! Azt is tudom, hogy nem ez a világ legsúlyosabb kérdése és, hogy nagyobb bajom is lehetne. De mégis nektek a lapostalpú vagy a magassarkú cipők jönnek be?
Figyelt kérdés
MIELŐTT VALAKI ELINDÍTANÁ A "LAVINÁT" NEM VAGYOK FELSZINES KISPLÁZACICA!2015. jan. 3. 22:01
11/16 anonim válasza:
Alkalomhoz illő legyen, lehetőleg.
12/16 anonim válasza:
Inkább a lapos, de a magassarkú cipőket is szeretem. Mindenkettő tetszik egy lányon. Láb és cipőfétéses férfi vagyok.
13/16 anonim válasza:
Én imádtam a magassarkúkat, 158 centimmel akkorát húztam, amekkorát akartam, nem voltam soha égimeszelő:)
Aztán jött a barátom, 180 centi. Egyszer látott egy kis balerina cipőben, akkor pont olyan hangulatom volt, hogy nem zavart, ha az embereket csak mellkasig láttam. A barátom-akkor még kavartunk- válláig sem értem. Másnap jött egy magas cipő, ő meg csalódottan kérdezte, hol a kis csinos. Szóval rászoktatott a lapos(abb) cipőkre, de nééha rosszalkodok, és ha egyedül jelenek meg valahol, előkerül a tűsarok:D
14/16 anonim válasza:
magassarkú egyértelműen. sajnos elég kevés csaj hord mostanában.
24/F
15/16 anonim válasza:
Látni kellene a lábadon, h neked melyik áll jobban, mert fazontól is függ. Linkelj képeket róluk.
16/16 anonim válasza:
Egyértelműen a lapos. Természetesen elegáns helyeken, bálon a magassarkú a preferált, de például egy bálon nem is baj, ha idővel lekerül a lábáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!