Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan férfi, akit nem zavar az, hogy nem vagyok túlságosan okos?
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 22:35
11/28 Unpredictable válasza:
Ha tisztában vagy vele akkor már nem lehetsz hülye :)
Amúg van
12/28 A kérdező kommentje:
Hiába vagyok egyetemista, ez sajnos nem jelent semmit.
2015. jan. 2. 22:40
13/28 anonim válasza:
A legtöbb ember rettentő sötét, sokan egy mondatot nem tudnak helyesen leírni. Szóval egy átlagos férfi ilyenekkel nem törődik.
14/28 anonim válasza:
Lexikális tudás vagy intelligencia?
15/28 anonim válasza:
És egy ilyen nem túl okos lányt zavarna, ha a férfi túl okos lenne?
16/28 anonim válasza:
Az emberek többségében saját értelmiségi szintjükön levő emberekkel ismerkednek szívesen. Persze vannak kivételek de nem sok értelmiségi-szakmunkás kapcsolatot láttam eddig... Szóval én nem kezdenék nálam butábbal de nem ez a mérvadó.
17/28 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel, hogy a férfi okos-e vagy sem.:)
Rólam annyit, hogy inkább az érzelmek embere vagyok, ritkán használom az eszem és különösebben művelt sem vagyok, nem érdekel a tanulás, untat, egy felesleges rossznak tartom.
2015. jan. 2. 22:47
18/28 anonim válasza:
Semmi gond, Kovi vagy Woodman mester tud neked munkát. Ott senkit sem zavarni hogy egy csepp eszed sincs. Az érzelmeket meg majd félreteszed.
19/28 anonim válasza:
engem total kiakasztanak az ostoba emberek, igy a buta nok is. nalam eselyed, mint szalasinak a felmento itelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!