Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém szeretett a fiú barátom. Hogyan ne bántsam meg?
Az egyik fiú barátom 2 napja bevallotta,hogy nagyon belém szeretett,mondtam,hogy én nem érzek többet barátságnál,teljesen elfogadta,ma viszont amikor a többiekkel is találkoztunk megfogta a kezemet,közel hajolt hozzám,lassú puszit adott... Hogyan utasítsam el finoma,hogy a barátság megmaradjon?
17/L 20/F
Sehogy. Komolyan, nem tudod sehogy. Pláne ha már ezt is hagytad neki a többiek előtt. Konkrétan közlöd Vele, hogy ezt hagyja abba, és nem lesz köztetek semmi, és egy kicsit kerüld is míg nem nyugszik le.
Folyamatosan csak egyre rosszabb lesz, ha finomkodsz/kedveskedsz.
Kivéve ha mégis akarsz Tőle valamit...
jajj baratnom egy cipoben evezunk.. :/ sajnos ahogy en megtapasztaltam 2 fele keppen sulhet el a dolog:
1.elmondasa szerint teljesen megerti es elfogadja DE hidd el soha tobbe nem fog ugy viselkedni mint az elott.Ha igen akkor jo szinesz
2.eltavolodik lassan..
Ezek alapján sosem voltatok barátok, mert a srác mindig többet érzett. Ha te el is utasítod, csak azért fog a 'barátod' maradni, mert még reménykedik, hogy valamikor igen-t mondasz.
Majd jön gyakorira a kérdés, hogy egy barátom azt mondta nem szeret, de érzem, hogy lehet köztünk valami, szerintetek mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!