Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belém szeretett a fiú barátom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belém szeretett a fiú barátom. Hogyan ne bántsam meg?

Figyelt kérdés

Az egyik fiú barátom 2 napja bevallotta,hogy nagyon belém szeretett,mondtam,hogy én nem érzek többet barátságnál,teljesen elfogadta,ma viszont amikor a többiekkel is találkoztunk megfogta a kezemet,közel hajolt hozzám,lassú puszit adott... Hogyan utasítsam el finoma,hogy a barátság megmaradjon?

17/L 20/F

2015. jan. 2. 22:32
1 2
 1/11 anonim válasza:
Sehogyan, inkább agy egy esélyt, 1-2 hét és lehet bele szeretsz...
2015. jan. 2. 22:35
 2/11 To7ka ***** válasza:

Sehogy. Komolyan, nem tudod sehogy. Pláne ha már ezt is hagytad neki a többiek előtt. Konkrétan közlöd Vele, hogy ezt hagyja abba, és nem lesz köztetek semmi, és egy kicsit kerüld is míg nem nyugszik le.

Folyamatosan csak egyre rosszabb lesz, ha finomkodsz/kedveskedsz.

Kivéve ha mégis akarsz Tőle valamit...

2015. jan. 2. 22:36
 3/11 anonim ***** válasza:

jajj baratnom egy cipoben evezunk.. :/ sajnos ahogy en megtapasztaltam 2 fele keppen sulhet el a dolog:

1.elmondasa szerint teljesen megerti es elfogadja DE hidd el soha tobbe nem fog ugy viselkedni mint az elott.Ha igen akkor jo szinesz

2.eltavolodik lassan..

2015. jan. 2. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezek alapján sosem voltatok barátok, mert a srác mindig többet érzett. Ha te el is utasítod, csak azért fog a 'barátod' maradni, mert még reménykedik, hogy valamikor igen-t mondasz.

Majd jön gyakorira a kérdés, hogy egy barátom azt mondta nem szeret, de érzem, hogy lehet köztünk valami, szerintetek mit csináljak?

2015. jan. 2. 22:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Az hülyeség, amit az #1 mondott...nem azért kell összejönni valakivel, hogy megszeresd..
2015. jan. 2. 22:38
 6/11 A kérdező kommentje:
De azt sem akarom,hogy megszakadjon ez az egész. Ovis korunk óta ismerjük egymást,jóba-rosszban együtt voltunk. Ő az egyetlen közeli barátom:/
2015. jan. 2. 22:39
 7/11 anonim ***** válasza:
most belekepzelem magam a fiu helyzetebe, merthogy en is szerelmes vagyok egy lany baratomba. barmit tesz, barmilyen finoman is teszi, kiakadok. de ne parazz, lehet, h o erosebb lelki alkattal rendelkezik.
2015. jan. 2. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:
szerintem hagyni kéne ezt a "barátságot". érdekből van veled. reménykedik, hogy egyszer beadod a derekad, de az ilyeneket messzire el kell kerülni. a szép szóból nem fog érteni. meg kell mondani, ha tényleg barátod akar lenni akkor viselkedjen úgy, ha nem tud, akkor többen nem találkoztok.
2015. jan. 2. 22:42
 9/11 anonim ***** válasza:
többet*
2015. jan. 2. 22:42
 10/11 anonim válasza:
1# voltam, mert ti mindenkit szerettetek első perctől? :D simán bele szerethetsz valakibe, ha adsz neki egy kis esélyt... Persze ha van egy kis vonzalom is...
2015. jan. 2. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!