Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a reakciótok, ha megtudnátok, hogy az egyik osztálytársatok leszbikus, bi- vagy pánszexuális?
Figyelt kérdés
Fiúk és lányok véleménye egyaránt érdekel. :)2015. jan. 2. 22:15
11/17 anonim válasza:
Semmit,az egyik osztalytarsam meleg. Ugyan ugy beszelek vele
12/17 anonim válasza:
Semmi, leszarok mindent és mindenkit.
L
13/17 anonim válasza:
Én is idetartozom, úgyhogy nem igazán érdekelne. Megpróbálnék valami könnyedebb, viccelődő kapcsolatot kialakítani vele.
Szinte az évfolyamon található összes nem-hetero az osztályomba került (nevetséges), szóval ha nem is alkotunk egy egész társaságot, de senki nincs emiatt bántva/kirekesztve.
17l
14/17 anonim válasza:
nagy ügy ,mégis mi kéne legyen a reakcióm ? ezentúl csak védőruhában menjek a közelébe ? sok szerencsét neki
15/17 anonim válasza:
Én is pán vagyok, szóval örülnék. =D
16/17 anonim válasza:
Volt egy meleg (fiú) osztálytársunk. Igazából alapból gyanús volt, de be is vallotta. Meglepő módon jól fogadta mindenki, mert valahogy az volt benne mindenkiben, hogy ő ez, ő tényleg ilyen. Normálisan beszélgettünk vele ugyanúgy, bár sokszor idegesítő volt, de nem a melegsége miatt.
17/17 anonim válasza:
Volt ilyen a suliban, mindenki tudta róla, hogy leszbi. Mivel én is nő vagyok, nem barátkoznék vele - mert én nem vagyok az és véletlenül sem akarom, hogy bepróbálkozzon. De egyébként az ő dolga. Lesz@rtam, hogy leszbi-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!