Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fehér nők sokkal nyitottabbak randizni más rasszokkal mint a fehér férfiak? Ők miért rasszistábbak randizás terén?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre eddig, hogy a legtöbb fehérnő szívesen randizik négerrel, vagy akár ázsiaival, cigánnyal. Míg minden haverom, meg más fehér srácok azt mondták, hogy fehér nő vagy semmi. Ilyen szempontból miért nagy az ellentét? A nők egzotikumként tekintenek a bevándorlókra, míg a férfiak inkább nyűgként.2015. jan. 2. 20:41
1/11 anonim válasza:
A pozitív diszkrimináció is diszkrimináció. A nők is ugyanolyan "rasszisták" tehát az elméleted szerint, mint a férfiak.
2/11 anonim válasza:
Hat nem tudom, nekem semmit nem szamit hogy milyen a borszine az illetonek. Jartam mar neger lannyal is, semmi kulonbseg, a szemelyiseg es az intelligencia szamit, nem a borszin! Sajat ismerosi koromben nem tapasztalom azt, hogy rasszistak lennenek az emberek
21/F
3/11 anonim válasza:
mert a férfi előrelátóbb :D és okosabb.
4/11 anonim válasza:
Szerintem ez nem így van. A férfiak kifejezetten szeretik az ázsiai nőket. A fehér nők meg a fekákat a nagy szerszám miatt. Azt, hogy a Jolly-kat mitől szeretik az számomra rejtély.
5/11 anonim válasza:
Mert mi férfiak intoleránsabbak vagyunk, ez tény. Meg talán több bennünk az életösztön és nem keveredünk más fajokkal...
6/11 anonim válasza:
Nekem spec. volt cigány barátnőm. Most a kínai üzletben levő kiscsajjal vagyok egyre közelebbi viszonyban. :)
7/11 anonim válasza:
Az ázsiaiakra én is nyitott vagyok. A cigányokra azért nem, mert agresszívek és koszosak, a négerekre meg azért nem, mert buták. De azért egy néger csajt is bevállalnék egy éjszakára.
8/11 Katolikus plébános válasza:
Mert a fehér nők szerint menő ha más etnikumú pasival vannak szerintük ez jó,jó-jó most nem általánosítok de e legtöbbjüket kihasználják és amilyen buták a fehérek annyira élvezik...tehát nagyon.
Nekem volt egy cigány barátnőm,iszonyat jó volt,odaadóbbak mint a fehérek.
9/11 opened paradise válasza:
Nekem nem lenne bajom egy afroamerikai,vagy ázsia lánnyal.
10/11 anonim válasza:
Én ha választhatnék gondolkodás nélkül ázsiai barátnőt választanék a magyarok helyett. Beléjük még szorult tisztelet a másik iránt, és az a harmónia ami sugárzik belőlük semmivel sem összetéveszthető, és a boldog élet záloga. Szóval nem tartom elképzelhetetlennek, hogy majd ha a munkám miatt külföldre utazom, akkor ázsiából fogok ismerkedni :) 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!