Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Járnátok autóversenyzővel?
Figyelt kérdés
Írjatok kort és nemet.
Ha igen,miért és ha nem,miért nem.
Tegyük fel valami komolyabb sorozatban pilóta.
2015. jan. 2. 19:48
1/10 A kérdező kommentje:
uhh bocsi nem a szexualitáshoz akartam írni hanem a párkapcsolathoz
2015. jan. 2. 19:49
4/10 anonim válasza:
nem a foglalkozason es a penzen mulna
17/l
5/10 A kérdező kommentje:
igen
2015. jan. 2. 19:54
6/10 anonim válasza:
Nekem volt motorversenyző barátom, azt mondom: többè soha ilyen, vagy hasonló.
Mert nagyon féltem, hogy baja esik, folyton aggódtam, és amikor borult, én is kiborultam.
A jó hírnév és a társasági kör nem érdekel.
18/L
7/10 anonim válasza:
biztos hogy nem járnék...nem akarnám halálra ízgulni magam és rettegni attól mikor hal meg..
8/10 anonim válasza:
Komolyabb sorozatban a következők versenyeznek: Michelisz Norbert, Kiss Norbert, Major Benedek, Wéber Gábor, Kiss Pál Tamás, és azt hiszem ennyi. A többi sorozatot nem nevezném komolynak, általában arról szól, hogy az unatkozó vállalkozó vagy annak a kölyke befizeti magát.
9/10 anonim válasza:
Nocsak. Már a boyracer is annak számít?
10/10 anonim válasza:
7 válaszoló véleményét adom.. nekem se lenne kedvem mindig aggódni, hogy mi lesz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!