Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha meghalna a párotok? Megfordulna a
fejetekben, hogy utána menjetek?
Figyelt kérdés
Tudom, elég fura a kérdés de érdekelne.
Egyébként nem történt velem semmi ilyesmi csak néha el szoktam ilyeneken gondolkodni...
Az más, ha már gyereked van... Az szerelmetek gyümölcse. és valamilyen szinten kkárpótol. De érdekes szitu nagyon sokat agyalok rajta én is. Nem tudod elképzelni, hogy más után nézz, hisz az előzővel nem szakítottatok és semmi, csak eltávozott. És bűntudatot éreznél, ha mással állnál össze. ÁÁ hihetetlen dolog ez, én is sokat gonodlkodom... Nagyon nehéz, de szerintem öngyilkos nem lennék, maximum depressziós...
2010. febr. 5. 03:58
12/15 anonim válasza:
Nekem nemrég halt meg a szerelmem, váratlanul egy balesetben. Megfordult e a fejemben??? Igen! Sőt, csak ez járt a fejemben, h nem akarok nélküle élni. Öngyilkosságra nem gondoltam, de úgy jártam keltem a világban, h nem érdekelt semmi, nem különösebben nézelődtem, ha pl. zebrán mentem át, vágytam arra, h utánamenjek. Utálom magam azért, h nem voltam akkor vele és én nem halhattam meg a balesetben...Már kezdem megszokni, h nincs itt velem, asszem így tudatosul bennem lassan, h elment és soha többet nem jön haza már hozzám. A hiánya megszokásával tudatosul a halál ténye, legalábbis bennem. Azóta is minden percben csak rá gondolok, a hangjára, a nevetésére, a mosolyára, az érintésére, nem telik el nap, h ne nézném meg a fényképeit, ne nézném meg a videókat róla... Szörnyű érzés, ha az ember elveszíti a párját! Kívánom, h ezt senki ne élje át!
2010. márc. 9. 14:05
13/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Őszinte részvétem =(
Az biztos, hogy én elképzelni sem tudom milyen nehéz lehet neked, de legyél továbbra is erős! Nem szabad feladni!
2010. márc. 9. 18:11
14/15 anonim válasza:
Igyekszem erős lenni, a barátok és család sokat segít. De, h egyszer legyen valakim, azt egyelőre nem tudom elképzelni. Bűntudatom lenne! Nem akarom "elhagyni", nem akarom elfelejteni és félek, h azzal, hogyha lenne (egyszer) valakim ő úgymond kitörlődne, de nem akarom kitörölni, mert szeretem, de így sem lehet élni mindig egy emlékképpel... Fiatal vagyok még, őt akarom, de ő már nem lehet az enyém... Akkor mi lesz velem??
2010. márc. 10. 15:41
15/15 A kérdező kommentje:
Igen, ez nagyon nehéz dolog...=(
De szerintem gondolj arra, hogy ő sem szeretné, hogy egész életedben boldogtalan legyél. Elhiszem, hogy még jó ideig nem lesz senki, és ha egyszer lesz, akkor is bűntudatod lesz. Érthető, nekem is az lenne. De tényleg gondolj arra, hogy ő is azt szeretné, hogy éld az életed és legyél boldog. Persze biztos marad egy nagy űr benned, de próbálj úgy gondolkodni, ahogy az idézetben van: Ne sírj, mert vége. Mosolyogj mert megtörtént!
Persze ez biztos nagyon nehéz lesz, de muszáj. Ahogy írtad, még előtted az élet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!