Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha meghalna a párotok? Megfordulna a fejetekben, hogy utána menjetek?
Figyelt kérdés
Tudom, elég fura a kérdés de érdekelne.
Egyébként nem történt velem semmi ilyesmi csak néha el szoktam ilyeneken gondolkodni...
2010. febr. 4. 19:17
1/15 anonim válasza:
Megölném magam egyből. Ha meggyilkolták, akkor előbb elevenen eltemetném a gyilkosait, és csak miután meggyőződtem róla, hogy megdöglöttek ölném meg magam.
2/15 anonim válasza:
de miért? szülők család barátok? rájuk nem gondolsz?
oké szerelmed de bármikor lehetsz újra szerelmes..
3/15 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóhoz!
4/15 anonim válasza:
Én is azok közé tartozom, akik nem bírnák ki a párjuk elvesztését:(
5/15 anonim válasza:
Sajnos én egyszer majdnem átéltem. Nagyon borzalmas volt. A fiút megkéselték és én találtam meg. Szerencsére időben. Több hétig az intenzíven volt,de most már jól van. Borzalmas volt látni... Fú.... Nem akarom mégegyszer átélni.
6/15 anonim válasza:
Nem tudom, ez egy kicsit önző dolog, hogy meghalt a szerelmem akkor megölöm magam énis mert milyen rossz nekem.
Nekem is megszakadna a szívem amugy, tuti, meg fájna a dolog jó sokáig, de itt vannak a szüleim még és az is hasonlóan borzasztó tud lenni amikor valaki elveszti a gyerekét..
Abba meg lehet hogy ők halnának bele..
7/15 anonim válasza:
Egy részem vele halna... de nem hiszek a menyországban, se abban, hogy a halál után a lélek ugyanúgy megmarad, mint előtte volt. Nem lennék öngyilkos, hiszen azzal nem hozhatnám vissza..
8/15 anonim válasza:
Hát igen...Nem akarok belemenni, mi és hogyan történt. De leírom, hogy én mit éltem át. Az első fejbekólintás után, 3-4 hónapig azt hittem, hogy csak elment és majd visszajön. Egyszerűen nem fogtam fel, hogy örökre vége és teljesen biztos voltam benne, hogy ez nem lehet igaz. Aztán nem tudom, valahogy tudatosult bennem, hogy örökre elment. Azóta nem aludtam végig egyetlen egy éjszakát sem. Az űr, ami lelkemben keletkezett, azt soha senki sem fogja betölteni. És ami a legfontosabb, kihalt belőlem minden lelkesedés és minden öröm. Vagyok, élek, vannak terveim de alapvetően leszámoltam az élettel. Nem tervezek gyerekeket, sem hosszú életet. De tudom, hogy van egy pár cél, amiket el kell érnem még az életben.
9/15 anonim válasza:
megfordulna igen, de nagy valószínűséggel nem tenném meg.
10/15 anonim válasza:
Nem, van egy lányunk. Érte erősnek kell lennem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!