Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány a suliban aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány a suliban aki nagyon tetszik nekem és hogyan jöhetnék össze vele?

Figyelt kérdés

nah szóval lenne 1 lány de egyszerűen nem tom hogyan jöhetnék össze vele. Hát csak annyit tok róla hogy melyik osztályba jár. Sztem nincs neki senkije(habár lehet hogy tévedek) mert hát nem kimondottan az az modell alkatú lány de nekem pont az ilyenek tetszenek de nem is túl nagydarab hanem ilyen molett alkatú de olyan aranyosan néz ki. mikor elmegyek mellette a folyosón akkor van amikor néz meg én is őt de ennyi én nem merek kezdeményezni félénk és eléggé gátlásos srác vagyok ő meg sztem nem fog kezdeményezni szal nekem kéne vhogy ... De ezt hogyan tegyem meg? köszi előre is a segítséget

19/F

mielött jönnétek hogy ennyi idősen tudnom kéne stb... nem vagyok vmi jó csajozós se jó dumás eddig 1 barátnőm aki csak folyton dumált én meg hallgattam szal nem volt nehéz dolgom de 1 év után kiderült hogy kihasznált és megcsal. Ez kb 2 éve volt azóta egyszerűen nem merek kezdeményezni mert hát félek hogy megint így járok:S szoval kérlek csak értelmes válaszokat írjatok és megjegyzésektől kíméljetek előre is köszi...

2010. febr. 4. 19:07
 1/4 anonim válasza:
Hát neked kéne kezdeményezni szerintem vagy ha nem mersz kicsit "puhítsad" a lányt és kérdezz rá nála :)F/13 pls ne fikázatok én csak segíteni akartam
2010. febr. 4. 19:21
 2/4 anonim válasza:

jajj szegény:S...mármint,h megcsalt az a csaj...ismerős :S

nah mind1:P ha van vmi közös barátotok akkor kérd meg,h ismertessen össze titeket aztán ha már így többen beszéltetek akk sztem felveheted msnre:P a közös ismitől elékred v myvip ilyesmi ha nincs akk meg hm...:D mivel lány vagyok nemtudok pasi szemmel gondolkozni nagyon^^ de biztos van/lesz vmi sulis program amin mind2en ottlesztek és hát akkorott már picit egyszerűbb:P menj oda és krédezd a progiról amin akk vagytok v mittomén:D bocsi :S

2010. febr. 4. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:

He-he:D Én is így vagyok egy sráccal,és ő is 19:)

1x-2x szemeztünk,de nem merek közeledni,meg gondolom ő se...vagy lehet hogy csak félre értettem a jeleket,és nem is tetszem neki:S

De siess,mert gondolom idén már ballagsz,nincs túl sok időd.

Szemezz vele,ha látod őt,keresd a tekintetét,mosolyogj rá!....mit meg nem adnék ha egyszer végre rá mosolyogna a kiszemeltem:)

Aztán vmi ürüggyel menj oda hozzá,pl.kérdezd meg hogy milyen órája lesz,vagy menj neki "véletlenül",majd kérj bocsánatot,a többi jön magától is.Vagy ha van közös ismerősötök,akkor kérd meg hogy kérdezze ki a lányt,hogy ismer-e téged,de csak finoman:)

Sok sikert:)

15/L

2010. febr. 4. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:

19:58as vagyok

Majd azért írd meg,hogy mi lett a lánnyal:)

2010. febr. 5. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!