Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találkoztam még egy normális sráccal sem? 17/L
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 14:02
11/25 A kérdező kommentje:
Én meg normális fiút. :P
2015. jan. 2. 14:38
12/25 Unpredictable válasza:
Honnan a f****mból tudjam??????
13/25 anonim válasza:
Állítom te is valami olcsó lo-tyo vagy...
14/25 anonim válasza:
Valamiért kerülnek téged. Vajon mi lehet az oka?
15/25 A kérdező kommentje:
Kedves #13! Hát nem!
2015. jan. 10. 10:18
16/25 anonim válasza:
Attól függ a sikeres keresgélés, hogy hol és hogyan keresed, hogyan próbálkozól.
17/25 anonim válasza:
Mert lusta vagy regisztrálni egy társkeresőre ahol 2000 fiuval talizhatnál naponta, vagy akár itt kiírni egy szaros kérdést... de eza te bajod, lennél egyszer egy fiu helyébe szerintem a hajad kitépnéd...
18/25 Emberek válasza:
"Mert lusta vagy regisztrálni egy társkeresőre ahol 2000 fiuval talizhatnál naponta, vagy akár itt kiírni egy szaros kérdést... de eza te bajod, lennél egyszer egy fiu helyébe szerintem a hajad kitépnéd.."
A társkereső oldalak sem biztosítják, hogy egy normális emberrel hozza össze. Az ilyen oldalakon nagyon sokan csak szexre keresnek partnereket, és nem arra, hogy úgymond komoly kapcsolatot alakítsanak ki a másikkal. Az ilyenek az olcsó emberek!
Talán azért nem találkoztál olyan sráccal egyel sem, mert rossz helyen keresgélsz. Mert nem jársz el sehová sem, nem nézelődsz eleget körben. Pedig hidd el vannak.
Egyébként meg szívesen megismernélek :)
17/f
19/25 anonim válasza:
-mert csúnya vagy
-mert itt próbálkozol?
20/25 anonim válasza:
Mert nem kellenek neked, így észre se veszed őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!