Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek rolam ezek alapjan? 15L (fiuk-lanyok)
Kulso: Hosszu(mell ala ero),sotetbarna haj, frufruval, a borom elegge feher, mar inkabb sapadt, sotetbarna szem, 153cm, pufi vagyok, nem vekony. az arcformam inkabb kerekebb, kis ajkaim vannak, az orommal nem vagyok kibekulve de masok szerint cuki. Fekete acelbetetes bakancsom van, altalaban abba vagyok, szeretek bo polokba lenni, minden nap sminkelem magam. Rengeteget foglalkozok az arcborommel. Magassarkut nem szeretek hordani.
Belso: Idegenekkel nagyon felenk vagyok, nem tartom magam jo beszelgeto partnernek, szerintem eleg unalmas vagyok, imadom Japant, a mangakat, animeket, Koreat, a kpoppot, a rock zenet, a doramakat, imadok olvasni, szeretem a tortenelmet es az irodalmat meg az angolt. Utalom a borsot meg ugy az osszes zoldseget, viszont a gyumolcsoket imadom, rettentoen edesszaju vagyok, szeretek sutni, fozni is. Imadom a cicakat, a kutyaktol elegge felek. Nem tudok uszni, biciklizni epp hogy, gorkorizni vagy jegkorozni egyeltalan nem tudok. Eleg ugyetlen vagyok, es nem tul okos. Elegge lassu felfogasom van. Szerintem nem vagyok szep, inkabb csunya. A kulso nekem mas emberen nem fontos abban az esetben ha van egy bizonyos kisugarzasa, ha karizmatikus akkor eleg ha csak egy fokkal szebb az ordognel.:D Panszexualis vagyok.(vagyis= nem erdekel egy ember neme, nem erdekel hogy fiu, lany, ferfikent elo no, nokent elo ferfi..hidegen hagy. ha szimpatikus akkor mindegy a neme. viszont ezt csak a 2 legjobb baratnom tudja. a szuleim betegesen homofobok.)
Szerintem depressziós vagy.
Minden rosszindulat nélkül, nekem nem tetszik sem a külsőd, sem a belsőd a leírtak alapján. Ízlések és pofonok.
most komolyan azt várod hogy leírás alapján mondjuk meg hogy jól nézel e ki? ez olyan mintha leírnék neked egy zeneszámot és az alapján meg kéne mondanod hogy tetszik e :D
képet mutass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!