Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek erről a lányról belső tulajdonságai alapján?
16 éves. Nem igazán szeret bulizni járni, nem megy bele semmibe meggondolatlanul. Még szűz, idáig egy kapcsolata volt(4 hónap) . Közel áll hozzá a sport, kézilabdázik. Nagyon szeret olvasni, nem Twilight és hasonlók, hanem amiknek nem csak szórakoztató, hanem szellemi értékük is van. Szeret könyvtárba járni, imádja a régi könyvek illatát-ezért kicsit dilisnek nézik amúgy.
Zenében ezt kedveli: http://www.youtube.com/watch?v=alhauVGdsow&feature=youtube_g..
Mi a véleményetek róla? Kicsit különc, de szimpatikus lehet?
Kedves, értelmes lánynak tűnik. Az ilyen zenék nem az én világom, de nem az alapján ítélek.
Amúgy összességében szimpatikus, de nem hiszem, hogy sok közös lenne bennünk.
A sportolás az nagyon jó, a könyvekhez való hozzáállásával sincs semmi gond, sőt ez is jó tulajdonság.
Gondolom művelt lehetsz és értelmes.
A zenével meg nem lehet mit csinálni, mindenki mást szeret :)
15f
Telorol nem tudom megnezni a zenet (pontosabban meghallgatni) de ezek alapjan szimpi lany :)
Meg amugy sem egy zenei izles dont a kapcsolatrol :)
Es mint ahogy olvastam mindenkinek vannak rossz tulajdonsagai..de akit szeretnek azt a hibaival szeretik szoval ha nem terrorista vagy valami durva dolog akkor szeretheto lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!