Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi ideig vagytok esténként a fürdőszobában?
Mert nem hinném hogy reális a 3 óra. A barátnőm bemegy kilenckor és éjfélkor látom legközelebb. Kérdeztem hogy mégis mi a fészkes fenét művel odabent, de mindig csak legyint, hogy "női dolgok, úgysem értenéd".
F
Ha hosszú haja van és hajat mos + szárítás (régen nekem a mosás 20 perc volt: 2X samponnal, 1X balzsammal, a szárítás 10 perc)= ez egy fél óra (derékig érő hajam van), ha beszárítja ennél több idő.
Zuhanyzás: amikor szerettem magam áztatni, kényelmesen öltöztem 20 perc simán volt. + borotva vagy gyanta (borotva naponta teljeskörűen kényelmesen simán megvan 20 perc). Összesen mondjuk, ha nagyon pepecselős öltözéssel együtt 45 perc.
Fogmosás 10 perc?
Ez így összesen kb 1,5 óra mindennel együtt.
(Mára a hajmosást szárítással levittem 15 percre, a fürdést mindennel együtt szintén.)
Jó kérdés mit csinálhat 3 óráig...
Az élet nagy dolgairól való elmélkedést, chatelést, masztit, fényképezkedést kihagytuk... :D
N
Nekem hajmosassal, fogmosassal,...stb. szoval mindennel egyutt tart kb. 25 percig...
L
Én is kb. 25-30 percig vagyok bent a fürdőszobában.
L
Lemossa a sminket, megtisztítja az arcát, ez több lépésből is állhat. (tisztítás, tonizálás, hidratálás)
Lehet arcpakolást ken fel magának, vagy maszkot, ezeket hosszabb ideig kell fent hagyni 10-20 perc, vagy még tovább, hatóanyag és márka függő. Hajat is moshat, előtte kenhet rá pakolást, ezt is sokáig kell fent hagyni. Balzsamozhat is (hajmosás után kell felvinni a hajra, fent hagyni pár percig majd leöblíteni), majd jöhet hajszárítás.
Fürdés közben leradírozhatja a bőrét, szőrteleníthet.
Gyantázhat, epilálhat.
Megcsinálhatja a kezén és a lábain a körmöket, ez is több lépésből áll. (körömvágás/reszelés, polírozás, körömágybőr eltávolítása, lakkozás stb.)
Fürdés után bekenheti magát testápolóval, kézkrémmel, a talpát is bekenheti bőrpuhító krémmel.
Fogmosás, fogselyem használatával is.
Vagy wc-zik.
Én simán el tudnék 3 órát tölteni a fürdőszobában. :D
Amiket felsoroltam, van köztük olyan is ami nem napi tevékenység, hanem heti vagy havi, ki hogy szokta. Csak példának írtam, hogy bármit csinálhat ezek közül, ja és némelyik elég időigényes tud lenni.
Telefont szokott vinni magával?
Nem lehet, hogy chatel valakivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!