Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavarna ha a pasitok csak esténként fürdene, nem pedig közvetlen a randik előtt?
Ti miről beszéltek?
Arcot, nemi szervet és segget minden nap mosok, de egyébként négy-öt naponta fürdök teljesen fürdőkádban.
Azt vettem észre hogy mióta így teszek, a csajok jobban vonzódnak hozzám. Szerintem azért, mert nem mosom le magamról minden nap a feromonokat, amik megtermelődnek.
Elárulom, sok nyugat-európai országban nem fürdenek/ zuhanyoznak napi szinten, csak mosakodnak bizonyos helyeken (hónalj, intim terület), mert úgy vannak vele, hogy a bőrnek nem tesz jót a túl gyakori fürdés. És ott senki nem számít igénytelennek emiatt.
Az, hogy a barátod naponta egyszer fürdik, szerintem teljesen elég. Én is esténként zuhanyzom, nem napi 2-3x, kivéve 40 fokos kánikulában és nem vagyok büdös egyáltalán. Ha meg nem tetszik, szakíts vele.
Biztos előfordult már veled életedben, hogy nem fürödtél két egymást követő napon (kirándulás, buli, sietség, stb.). Gondolom nem dőlt össze a világ.
Az a baj, hogy a legtöbb ember csak két buta végletben gondolkodik. Az a sztereotípia, hogy régen, kb. 100 évvel ezelőttig az emberek soha nem fürödtek. Ennek az ellenkezője, hogy ma meg már minden nap fürödni kell.
Egy arany középút, köztes megoldás meg már senkiben fel sem merül: Ezt szokta meg, jól van ez így. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!